Karrykål med svinekød

Karrykål med svinekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Karrykål med svinekød, billede 4 Karrykål med svinekød, billede 1 Karrykål med svinekød, billede 2 Karrykål med svinekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Karry, mild
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Snit kålen fint. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil løget og hak det.

Svits kødet i smør og karry og tilsæt gulerødder, løg og kål. Tilsæt vand, salt og peber. Dæmp varmen og læg låg på og lad det simre i ca. 45-60 minutter til kålen er mør, der tilsættes vand efter behov, kålen må ikke koge helt tør.

Smag til og server.





karakterer:
Opskriften er vist 445679 gange,
og udskrevet 10622 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (181 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7151 (1702 kcal)
KJ pr. Pers. 1787 (425 kcal)
Vægt ialt 2883 gram
Vægt pr. Pers. 720 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 248 KJ (59 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 5.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-11-03 11:56:27
God vinter gryde ret.