EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Karrykål med hakket kød

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-02-23

Karrykål med hakket kød 4 Karrykål med hakket kød 1 Karrykål med hakket kød 2 Karrykål med hakket kød 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 tsk. Karry, stærk *
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Forklaring:

Snit kålen fint. Pil løget og hak det.

Svits kødet i smør og karry og tilsæt løg og kål. Tilsæt vand, salt og peber. Dæmp varmen og læg låg på og lad det smire i ca. 20 minutter.

Smag til og server.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 5661 (1347 kcal)
KJ pr. Pers. 1415 (336 kcal)
Vægt ialt 2272 gram
Vægt pr. Pers. 568 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 249 KJ (59 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 5.2 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.6 (89 stemmer)

Opskriften er vist 130493 gange,
og udskrevet 5587 gange.

June  -  0000-00-00 00:00:00
DtJeg plejer at bruge fløde/mælk i stedet for vand og evt. forårsløg i stedet for alm. løg. Man kan også med suces forfine retten med 1-2 æbler i små tern, der tilsættes før serveringen.

June  -  0000-00-00 00:00:00
Server med peanuts, stærk mangochutney og rosiner a la ristaffel. Retten smager skønt, er billig og nem at lave :o)

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
jeg bruger minimælk i stedet forvand, retten er stadig moderat fedtfattig

mette  -  0000-00-00 00:00:00
den er ikke vær at servere den smager ikke efter noget og vil ikke give nogen karakter

pia  -  0000-00-00 00:00:00
jEG BRUGER OKSEFARS

Svend Erik  -  0000-00-00 00:00:00
Umiddelbar har jeg den formening, at til god mad hører smør og piskefløde. SELVFØLGELIG bliver en menu ikke fedtfattig; MEN hvorfor skal det være så kedeligt ? ? ? ? ? ?

vips  -  0000-00-00 00:00:00
1 tsk sukker for å runde smagen og serveres med ris

eva  -  0000-00-00 00:00:00
brug oksekød, fint snittet hvidkål, gulerødder og porre i fine skiver og godt m carry, en af mine yndlingsretter!

mor  -  2006-12-11 20:42:13
ungerne elsker retten, kalder det forårsrulle-fyld :) - jeg bruger magert hakket oksekød og tilsætter pastaskruer 10 min før servering - billig og fedtfattig

Gunnar  -  2007-03-05 13:17:51
Jeg bruger oksehak og tilsætter kartofler og gulerødder og ca. 1 dl. løse ris. desuden putter jeg en del pber i, hvilket giver den mere karakter

dagmar canada  -  2007-03-05 16:52:40
vi kalder retten "herreret", oksekod bruges, ingen vand eller anden vadske. serveres med hvid sauce og kartofler

www.ligevaegten.dk  -  2007-04-09 13:02:42
det glæder mig at finde mine egne opskrifter herinde. Fedt indholdet er ca. 8%. Men der mangler 2 revne gulerødder.

Fleur  -  2007-10-29 10:47:55
Jeg kommer en hønseboullionterning i det fremhæver smagen.

tina  -  2007-11-01 09:41:04
Uhm. Retten bliver bestemt ikke dårligere af at tilsætte kartofter i tern, gulerødder og selleri. God efterårsmad.

janni -  -  2007-12-04 15:18:35
den er dejlig nem at lave og smager også godt som kold i madpskken dagen efter.

heja  -  2009-02-02 16:29:43
Karrykål er en fantastisk ret. I den version jeg er vokset op med tilsætter vi ikke løg, og vi bruger en ostindisk karry, en mildere karry, som jeg synes er bedst. Retten serveres også med kogte kartofler til. Men billig og let lavet mad, som smager lækkert!

jass 30/9 09  -  2009-09-30 16:08:36
jeg bruger skinkekød skåret i tern der er lidt mere bid i 1 hvidkål 1 brev karry salt og peber plus gulerødder.

Inge V.  -  2011-07-08 13:59:55
Karrykål er en af mine favoritretter og denne opskrift er bare den bedste. At den kan indgå i en lille slankekur, er jo bare ekstra godt. Tilsatte en porre i ringe og et par ekstra revne gulerødder.

Manja  -  2011-09-09 15:58:41
Den ser lidt bleg ud, tilsæt evt. gurkemeje, så får den mere farve og ser lækrere ud! Jeg skal lave det i aften til den bette familie (storebror er ikke glad) ;)

Jette  -  2011-12-07 18:09:10
Resterne er perfekt at lave forårsruller af - så er der en helt anden ret dagen efter - nemt og billigt.

Pia  -  2012-01-07 13:01:57
Bruger oksekød og tilsætter soja sause og fisk hakket rød chili, så bliver retten dejlig spicy... Mums

heini  -  2012-10-04 17:30:13
Den er bare lækker

Linda  -  2014-01-30 18:51:57
Jeg bruger hakket oksekød eller kogeflæsk i tern. Jeg bryder mig ikke om hakket skinke. Det smager ikke af noget. ;o)