EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Hjerter i flødesauce

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Kalvekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2003-02-19

Hjerter i flødesauce 4 Hjerter i flødesauce 1 Hjerter i flødesauce 2 Hjerter i flødesauce 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Kalvehjerte
4 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk Paprika, edelsuss *
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
10 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Pynt: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
    Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Forklaring:

Hjerterne renses helt for fedt og evt. sener og skæres ud i stykker på ca. 5x5 cm.

Magarinen brunes af i en stor tykbundet gryde og de snittede løg tilsættes og brunes. Herefter tilsættes paprika, champignon og hjertestykkerne. Det hele brunes i ca. 5 min., hvorefter der tilsættes omkring 1 liter vand. Tilsæt ekstra vand undervejs efter behov

Det hele småkoger i 3-4 time, hvorefter der tilsættes piskefløde og det hele jævnes og smages til med salt og pepper.

Serveres med kartoffelmos og hakket persille og evt. en klat ribsgele.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 20631 (4912 kcal)
KJ pr. Pers. 2578 (614 kcal)
Vægt ialt 4700 gram
Vægt pr. Pers. 587 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 438 KJ (104 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 7.4 gram
Kulhydrat 2.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.8 (60 stemmer)

Opskriften er vist 104898 gange,
og udskrevet 4913 gange.

mig  -  2009-01-12 13:15:37
Jeg kommer ribsgele og bacon i gryden, så bliver det næsten en vildtsovs. Men jeg koger hjerterne kun ca 2-2,5 time.

Rygeren  -  2010-11-01 19:28:26
Smager utroligt lækkert - hvis man ikke kan li' hjerter ;-)

Jesper1406  -  2010-12-18 14:40:12
Elsker hjerter i flødesovs, og laver det tit. De bliver allerbedst jo længere de koger, men 2½ time er dog nok, men har nogen gange lavet retten dagen før, og så lige kogt den op og jævnet den før servering. Jeg laver kun af 1 kilo hjerter, men så tilsætter jeg 150g bacontern og 2 fed hvidløg som svitses sammen med løgene. Det giver lige det der ekstra... Mums...

  -  2011-01-14 16:43:20
Nogen der ved om jeg kan bruge madfløde istedet for piskefløde??

  -  2011-05-17 19:12:51
prøv med bacon og enebær sammen med alt det andet der er ikke noget der er bedre mums

jette  -  2011-12-27 13:53:37
Koger du hjerterne i 1 time - nøjagtigt - er de møre. Giver du dem mere, skal de have 2½-3 timer.