EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Husarsteg

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Indsendt : 0000-00-00

Husarsteg 4 Husarsteg 1 Husarsteg 2 Husarsteg 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Nakkefilet uden svær 3 mm fedt
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Timian, tørret *
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Overfør ingredinserne for Husarsteg til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Champignon i skiver og løg i tern svitses i smør på panden. Tilsæt lidt rasp og smag til med salt, peber og timian.

Kødet skæres i skiver på langs, men ikke helt igennem.
Fyldet fordeles mellem kødskiverne, som holdes sammen med kødpinde eller snøres med garn (som rullesteg).

Stegen lægges i et ovnfast fad. Melet drysses jævnt henover kødet, og bouillonen hældes i bunden af fadet. Stil fadet med kødet midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn og lad stegen stå i 1½-2 timer, til den er gennemstegt. Lad stegen hvile ca. 20 minutter dækket med stanniol.

Husarstegen skæres i skiver ved servering.
Serveres med f.eks. bagte kartofler, skysovs og dampet broccoli.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 13081 (3114 kcal)
KJ pr. Pers. 3270 (778 kcal)
Vægt ialt 1793 gram
Vægt pr. Pers. 448 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 729 KJ (173 kcal)
Protein 10.1 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 2.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9 (48 stemmer)

Opskriften er vist 120833 gange,
og udskrevet 7101 gange.

dorthe  -  0000-00-00 00:00:00
det smager rigtig godt men jeg foretrækker hasselbagt kartofler dertil

Jette  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at komme skivet tomater/grøn peber samt hvidløg mellem skiverne og tilsæt rødvin inden den sættes i ovnen. rigeligt med timian, husk hvidløg. Når retten er færdig, sigtes skyen og jævnes med maizena eller maizena soucejævner, en lækker krydret ret.

Jette  -  0000-00-00 00:00:00
server haricover friske eller frosne til.

Nina  -  2008-01-09 20:58:03
den smagte bare rigtig godt! Nakkefilleten blev rigtig mør og god.

fru jensen  -  2011-03-10 18:33:08
ristet bacon tern er super som fyld med løg og champignon

Geilager  -  2011-08-26 10:40:39
Bacon er et must.. Kan med fordel laves på grill.

  -  2012-09-04 12:25:42
Skær skiverne på tværs