EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Glaseret hamburgerryg 01

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Fedtfattig opskrift

Indsendt : 2003-01-31

Overfør ingredinserne for Glaseret hamburgerryg 01 til mealChaser indkøbsliste
Glaseret hamburgerryg 01 4 Glaseret hamburgerryg 01 1 Glaseret hamburgerryg 01 2 Glaseret hamburgerryg 01 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 gram Hamburgerryg, rå
Rigeligt letsaltet vand
   
  Glasering
100 gram Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
100 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
    1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
    1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.


Forklaring:

Hamburgerryggen koges i rigeligt letsaltet vand i ca 45 minutter, eller 30 minutter og trækker så 30 minutter i vandet.

"Skindet" taget af hamburgerryggen.

Rør sennep, farin og rasp godt sammen og fordel det over den kogte hamburgerryg.

Derefter ind i en meget varm alm. ovn gerne under grill indtil den er godt glaseret ca. 10 minutter.


Server bla. brune kartofler og grønlangkål til.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 10025 (2386 kcal)
KJ pr. Pers. 1253 (298 kcal)
Vægt ialt 1706 gram
Vægt pr. Pers. 213 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 587 KJ (139 kcal)
Protein 16.5 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 7.9 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (78 stemmer)

Opskriften er vist 299828 gange,
og udskrevet 8935 gange.

Christian  -  2011-10-26 14:55:02
Jeg fordeler altid glaseringen jævnt på overfladen samt siderne. Det giver et pænere resultat syntes jeg.

  -  2013-10-11 16:41:26
Og jeg tager ikke skindet af. men snitter et lækkert ternet mønster. Så hænger glaseringen bedre ved og det ser SÅ lækkert ud.

  -  2014-01-21 15:54:54
kan man bruge en hamburryg man kogte igår?

  -  2014-04-11 10:21:51
Den bliver pæn når man tørrer den rent ,og smøre sennep på og drysser med brun farin ,og så flydende honning over ..Mums