Ovenstegt kanin

Ovenstegt kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
1 tsk.salt
0.5 tsk.friskkværnet peber
1-2 spsk.chilisauce
 smør/olie til pensling
3 dl.rødvin
 rosmarin
 
Opskrift:
Den rengjorte kanin gnides godt ind i krydderblandingen og lægges i et velsmurt ovnfast fad med ryggen opad. Kaninen penles godt med halv-smeltet smør/olie. Steges i oven ved 180*, i 1 time med lidt vand i fadet. Kaninen pensles jævnligt, den må ikke tørstege, om nødvendigt kan kaninen dækkes med folie, under en tid af stegningen. Rødvinen tilsættes skyen. Er kaninen ikke tilstrækkelig brunet, kan den efterbrunes under grillen.

Kaninen deles i passende stykker og anrettes i et varmt fad, hæld lidt af skyen over. Resten af skyen smages til og jævnes.

Serveres med brune kartofler og salat eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 16621 gange,
og udskrevet 350 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-24 15:35:15
Lyder nemt og lækkert - det bliver aftenens menu - glæder os

  -   2005-01-01 01:01:01
det må jeg nok sige det var en særdeles god opskrift ...med andre ord mums kan varmt anbefales

  -   2005-01-01 01:01:01
lyder utroligt lækkert og vil nu gå i køkkenet for at prøve at lave den efter din opskrift. giver karakter sener når vi har smagt den lille gnaver*gg*