Sydhavskanin

Sydhavskanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :     

Ingredienser:
3 kg.kaniner, 2 stk. a 1,5 kg.
3 spsk.mel
2 tsk.salt
1 spsk.karry
 margarine
 
 Sauce:
1 stortløg
10 skiverbacon
1-2 spsk.karry
2 spsk.mel
1 stortsyrligt æble
2 spsk.tomatpuré
3 dl.bouillon
1 ds.ananas i stykker
1-2 spsk.citronsaft
 
 pynt:
1 rødt æble skåret i små snitter
 
Opskrift:
Start med karrysaucen. Skær løg og bacon i terninger og svits dem på få minutter i brunet margarine på en pande. Drys karry på og lad den svitse et øjeblik, før melet blandes i, sammen med revet æble og tomatpuré. Rør bouillon og ananaslage i og lad det koge ca. 10 minutter. Smag til med salt og bland ananasstykkerne i.

Skær kaninerne i portionsstykker. Bland mel med salt og karry i en plasticpose. Kom kødet i plasticposen og ryst den til alt er ensartet pudret. Brun kaninstykkerne i margarine og læg dem i et ovnfast fad. Fordel karrysaucen over kødet og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 minutter. pynt med æblesnitterne og server med kogte ris. Kan laves om formiddagen, sættes køligt og sættes i ovnen en god halv time før gæsterne kommer.





karakterer:
Opskriften er vist 9765 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-02-14 18:12:31
Lækker opskrift! Tusind tak for den! - Vi laver den med kanin fra egen avl, og særligt når det er egne dyr vi anvender, er det meget vigtigt at hele processen går rigtig godt og det endelige måltid er indsatsen værd. Tak!