Kanin i hvidvin og champignon

Kanin i hvidvin og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
 salt
 peber
4 spsk.smør
1 spsk.olivenolie
1 spsk.hvedemel
3.75 dl.tør hvidvin
5 spsk.tomatpuré
2 fedhvidløg
 
 krydderbuket:
3-4 stilkepersille
2 kvistetimian
1-2 laurbærblade
 
125 g.champignoner
2 spsk.smør
 
Opskrift:
Parter kaninen i passende stykker. Krydres med salt og peber. Brun kødstykkerne i en blanding af smør og olie i en stegegryde. Drys mel over og lad det brune med. Hæld hvidvinen og bouillonen over, kødet skal blot lige være dækket. Tilsæt tomat- puré, evt. hvidløg og krydderbuketten. Læg låg på og lad det snurre ca. 20 min. Sæt derpå retten i ovnen ca. time ved 175. De rengjorte champignoner ristes i gyldent smør, bland dem i retten i de sidste 10 min. af stegetiden. Fjern krydderbuketten. Jævn evt. saucen.

Serveres med lune flûtes eller løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 12048 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu