Bedstemors kanin i rødvin

Bedstemors kanin i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.parteret kanin (kun ryg og bagben bruges)
1 hakket løg
 olivenolie
 smør
 salt
 peber
2 hele kanel
1 lille håndfuld Nelliker, hele
2 dl.sukker
 rødvin
 
Opskrift:
Brun løget i olivenolie og en smule smør. Læg kødet derned og brun på alle sider. Drys salt og peber over. Tilsæt kanel og nelliker. Drys sukkeret over retten og rør godt rundt. Til sidst hældes rødvin over retten, så kødet er næsten dækket. Tilsæt mere rødvin undervejs, hvis det skulle fordampe. Lad retten simre i 1-1½ time.





karakterer:
Opskriften er vist 27618 gange,
og udskrevet 673 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Mangler ldit smag, måske appelsin vil være godt

  -   2005-01-01 01:01:01
smager meget af kanel