EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Braiseret svineskank med surkål

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Indsendt : 2003-01-19


Ingredienser:
1 kg.svineskank
 salt
 peber
3 dl.svinebouillon
1 porter
½ gulerod, groftskåren
½ gulerod i fine tern
½ løg, groftskåren
½ finthakket løg
1 laurbærblad
5 helepeberkorn
400 g.kartofler
1 ds.surkål (ca. 380 g)
 


Forklaring:

Skanken sættes over sammen med porter, bouillon, groftskåren gulerod, laurbærblad, peberkorn samt groftskåren løg. Koges under låg i ca. 45 min.

Skanken tages op og lægges i ildfast fad sammen med de andre ingredienser som den blev kogt med. Sæt kartoflerne over at koge. Skanken steges i ovn ved 180 grader i ca. 40-45 min. Den fintskårne gulerod samt finthakket løg varmes op sammen med surkålen i gryde. Skanken tages ud og væden sigtes fra. Væden koges igennem, jævnes og smages til.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.9 (7 stemmer)

Opskriften er vist 20225 gange,
og udskrevet 658 gange.

Beth  -  2007-10-31 10:44:46
Føj, den smagte for meget af porter. Fulgte opskriften.