Opskrift på Agerhøns Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Agerhøns

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : HønseFugle

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt : 2003-01-16





Ingredienser:
4 stk.agerhøns
 salt
 peber
125 g.fersk spæk
 hvedemel
100 g.smør eller margarine
5 dl.mælk, tynd fløde eller piskefløde
 


Forklaring:

De plukkede og rengjorte agerhøns tørres og indgnides med salt og peber indvendigt og udvendig. Opsættes og ombindes med tynde udbankede spækskiver, hvorefter de vendes i mel. Fedtstoffet brunes let, og fuglene brunes heri, indtil de er smukt lysebrune på alle sider. Nu tilsættes den kogende væske, varmen dæmpes, og fuglene steges under låg ca. 1 time. Ældre agerhøns kræver ofte 2 timers stegning, før de er tilstrækkelig møre.

Den istandgjorte indmad kan steges for sig eller sammen med agerhønsene. Skyen sies og jævnes. Båndene fjernes, fuglene deles på langs og garneres med salat etc.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 5.5 (15 stemmer)

Opskriften er vist 18894 gange,
og udskrevet 517 gange.



uw  -  2008-10-08 10:08:32
Jeg serverede dem med kartoffelmos i små skåle som kom ind i ovnen og waldorfsalat til