Petit-fours

Petit-fours, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mazarinmasse
200 g.Odense marcipan
200 g.sukker
200 g.margarine
200 g.æg (ca.4 stk.)
20 g.mel
 
Opskrift:
Masse og sukker æltes sammen, margarinen tilsættes lidt efter lidt. Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene.

Bradepanden fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag à ca. 1cm. tykkelse.

Bages ved 180° C i ca. 20 min.

Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade.

Skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker.

Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glassere med glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 30070 gange,
og udskrevet 434 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu