Lammefilet med broccoli og røde ris i radicchiosalat

Lammefilet med broccoli og røde ris i radicchiosalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600-800 g.lammefilet (alternativt lammemørbrad)
 
 Marinade:
2 dl.balsamico
 Et par fed finthakkede hvidløg (eller antal efter smag og behag)
1 citron saft heraf
1 buketfrisk mynte (hakkes fint)
1 buketfrisk basilikum, hakkes fint
 
 Et radicciosalathoved
2 dl.røde ris
 
1 bundtbroccoli, delt i halvstore buketter
 bredbladet persille til pynt
 
Opskrift:
Lammefilet'en steges på en pande med en god belægning 5-8 minutter på hver side, alt efter hvor rød man ønsker filet'en.

Risen koges efter anvisning på posen. Salaten deles og skylles og risen anrettes herpå.

Overhæld broccolien med kogende vand og kom lidt salt ved. Lad den koge i 2 minutter, så bevarer den sprødheden.





karakterer:
Opskriften er vist 16683 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-30 14:29:04
hvorfor ikke dampe broccolien....