EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links









Bagt græskarpuré med vilde svamp

Antal:

Ret : Forretter

Ingrediens : Frugt

Indsendt : 0000-00-00


Ingredienser:
750 g.græskar, uden kerner
1 helthvidløg delt i fed
0.5 citron, revet skal heraf
1 dl.fintsnittet persille og salvie
15 g.frisk revet parmesanost
10 g.smør
300 g.vilde svampe- fx rørhatte
15 g.smør
20 salvieblade
 brød
 
Forklaring:

Tænd ovnen på 180°.

Drys græskaret indvendigt med salt og peber og læg det i et smurt fad med skærefladen nedad. Læg de upillede hvidløgsfed i fadet. Sæt det i ovnen og bag ca. 1 time.

Hæld væden fra fadet. Skrab kødet ud af græskaret. Hvis det virker vådt kan det evt. bages yderligere 15 min. Kort før puréen skal serveres kommes græskarkødet i en foodprocessor. Smut hvidløgsfedene ned i foodprocessoren og tilsæt revet citronskal, krydderurter, parmesan og smør. Kør til en glat puré og smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.

Rist svampene i smør på en teflonpande ved høj varme til de har taget farve, 3-5 min. Smag til med salt og peber og fordel dem over puréen. Kom salvieblade på den samme pande og rist dem til de er sprøde.

Anret dem over svampene. Server med frisk eller ristet brød.

Tips:

Bag gerne hele græskaret og purer det. Brug pureen til suppe eller til at jævne en sauce med. Det holder sig fint et par dage i køleskabet.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.3 (4 stemmer)

Opskriften er vist 13443 gange,
og udskrevet 372 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu