EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Pastinakpure

Antal:

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Rodfrugter

Indsendt : 2002-11-14


Ingredienser:
3 pastinaker (eller persillerødder)
3 storeporrer
½ bundtpersille
 salt
 peber
3 spsk.0,5% Fromage Frais
 


Forklaring:

Vask rodfrugterne og skyl persillen. Skræl pastinakkerne.

Del pastinakkerne og porrerne i små stykker. Kog dem møre i vand. Lad vandet dryppe fra. Blend de møre grønsager. Spæd eventuelt op med lidt kogevand. Smag til med salt og peber. Hak persillen fint. Bland persille og Fromage Frais i grønsagspuréen.

Server varmt eller lunt.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (9 stemmer)

Opskriften er vist 13666 gange,
og udskrevet 223 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu