Opskrift på Pastinakpure Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Pastinakpure

Antal:

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Rodfrugter

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-11-14





Ingredienser:
3 pastinaker (eller persillerødder)
3 storeporrer
½ bundtpersille
 salt
 peber
3 spsk.0,5% Fromage Frais
 


Forklaring:

Vask rodfrugterne og skyl persillen. Skræl pastinakkerne.

Del pastinakkerne og porrerne i små stykker. Kog dem møre i vand. Lad vandet dryppe fra. Blend de møre grønsager. Spæd eventuelt op med lidt kogevand. Smag til med salt og peber. Hak persillen fint. Bland persille og Fromage Frais i grønsagspuréen.

Server varmt eller lunt.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.3 (9 stemmer)

Opskriften er vist 12697 gange,
og udskrevet 221 gange.



Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu