Fyldt dyrekølle med garniture

Fyldt dyrekølle med garniture, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Køllen
 blancherede persille
 hvidløg
 snor
 
2 pære
 rødvin
 
 Fløde
 østershatte
 maderia
 
 Krustadedejen:
250 g.mel
2 æg
0.5 dl.øl
0.5 dl.olie
4 dl.mælk
 salt
 friture
 
 Fuglelever
 olie
1 skrælet pære
0.5 løg fint snittet
200 tranebær
1 Kanelstang
2 cl.portvin
2 dl.nedkogt rødvin
3 tsk.Honning og ribsgele
1 fedhvidløg
5 dl.vildtfond
15 g.Smør
 
 Nye kartofler
 hakket persille kørvel timian
 salt
 peber
 Asparges
 ristede bacon
100 g.tranebær
1 dl.fløde
0.5 dl.mayonnaise
 lidt citronsaft
0.5 revet æble
50 g.Snittet blegselleri
 lidt sukker
 
 Pynt:
 udstenede blå druer
 Valnøddekerner
 Rabarber
 sukkerlage
 
Opskrift:
Køllen udbenes fyldes med blancherede persille og hvidløg, den køllen bindes med snor, og intervalsteger i ovn ved 170 grader. 2 pære skrælles- halveres og marineres i rødvin og porchere færdig. Fløde nedkoges med østershatte og maderia fyldes i en krustade.

Krustadedejen består af 250g mel, 2 æg, 1/2 dl øl, 1/2dl, olie, 4 dl mælk og lidt salt det hele piskes sammen og udbages i friture. Fugleleveren steges rosa i hed olie. 1 skrællede pære og et halvt løg fint snittes og sauteres let af i en gryde, 200 tranebær puttes i gryden og sauterer af til grød. Så tilsættes 1 stang kanel, 2 cl portvin, 2 dl nedkogt rødvin, 3 tsk. Honning og ribsgele, 1 fed hvidløg og til sidst 5 dl vildtfond. Dette koges 5 min, blendes/passeres og monteres med 15 gr. Smør. Nye kartofler vaskes, blancheres derefter halveres de og steges færdig på panden, til sidst vendes de i hakket persille, kørvel, timian og salt/peber. Asparges dampes omvikles med ristede bacon. 100 gr tranebær der har lagt i sukkerlage bliver glacerede i honning. 1 dl fløde piskes, vendes med ½ dl mayonnaise, lidt citronsaft, ½ revet æble, 50 gr. Snittet blegselleri og lidt sukker. Pyntes med udstenede blå druer og valdnøddekerner. Rabarber snittes koges i sukkerlage til en let sirup.





karakterer:
Opskriften er vist 29331 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu