EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Kylling i asparges

Antal: 1 Portion

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Kylling - Kyllinger

Indsendt : 2002-11-04


Ingredienser:
1 kylling (1200 g)
1 dåseasparges
1 gulerod
 toppen af en porre
2 laurbærblade
10 peberkorn
 salt
 evt. 1/4 l creme fraiche
 hvedemel
 margarine
 estragon
3 spsk.Dijon sennep
 


Forklaring:

Kog kyllingen med toppen af porren, guleroden, peberkorn salt og laurbærblade i 45 minutter sammen med indmaden (husk at skylle kråsen). Se om kyllingen er mør ved at trække i vingespidsen. Falder denne af uden modstand er den ok.

Si suppen. Fjern kødet fra benene og smid skindet væk. Skær kødet i mindre stykker. Lav en opbagning at margarine og 2 T mel. Tilsæt langsom suppe under omrøring brug ca. 3/4l. Tilsæt Dijon sennep (husk at smage mellem skefuldene). Tilsæt lidt estragon. Tilsæt evt. creme fraiche. Tilsæt kylling og afvandede asparges. Smag til med sennep, salt og peber.

Server ris til. Benyt evt. f.eks. tiloversbleven suppe efter opskriften "kylling suppe".



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.1 (11 stemmer)

Opskriften er vist 17346 gange,
og udskrevet 518 gange.

Eileen  -  2012-06-22 15:01:56
Tak for jeres skønne opskrifter. Denne opskrift er jo en ddejlig klassiker, med et lille pift af estragon & dijonsennep. Det smager skønt og så er der også en lækker suppe tilovers, til en anden god gang. Mvh. Eileen Jacobsen