EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Fyldt svinemørbrad på grill

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 0000-00-00

Fyldt svinemørbrad på grill 4 Fyldt svinemørbrad på grill 1 Fyldt svinemørbrad på grill 2 Fyldt svinemørbrad på grill 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Forklaring:

Skær mørbraden op på langs og bank dem let flade.

Svampene hakkes og steges i lidt olie stænk med citron og sukker. Bland dem i en skål med flødeosten.

Læg fyldet i mørbraden sæt kødnåle i. pensles med olie og smides på grillen i 25 min.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 3360 (800 kcal)
KJ pr. Pers. 840 (200 kcal)
Vægt ialt 950 gram
Vægt pr. Pers. 237 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 14.7 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 1.3 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.6 (84 stemmer)

Opskriften er vist 136915 gange,
og udskrevet 7596 gange.

Yvonne  -  0000-00-00 00:00:00
superlækker

hanne klausen  -  0000-00-00 00:00:00
lyder virkelig lækker

pia poorthuis  -  0000-00-00 00:00:00
den skal afprøves på fredag, hvor der er lovet godt vejr! Beskrivelse følger efer fredag

Planken  -  0000-00-00 00:00:00
er kanon god men det er bedre med kantral svampe

Planken  -  0000-00-00 00:00:00
er kanon god men det er bedre med kantral svampe

Arne  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker, skal prøves igen

Arne K  -  0000-00-00 00:00:00
ja aj alting er bedre med kantareller, men grill- og kantarelsæson er jo altså ikke lige sammenfaldende og de tørrede svamper er som ikke mere imponerende end så meget andet

nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
lækker lækker

søren nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
er den bedste i verdenen

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg havde problemer med fyldet, da jeg åbenbart fik stegt champignonerne lidt for længe så de begyndte at væde, og jeg hældte ikke væden fra, så champignon/ostefyldet blev ret flydende, en anden gang skal champignonerne bare i en sigte.

PIA  -  0000-00-00 00:00:00
Lyder vild lækker, men jeg vil prøve at udskifte champignonerne med peberfrugt.

Anders Frandsen  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, ihhh hvor dejligt. Det lyder simpelthen som noget af det bedste. Laver det med det samme... Hilsen til alle de flinke mennekser i dette forum... :-)

Bettina  -  2006-12-08 01:52:42
Kan den ikke laves indendørs, på panen/ i ovn? Og hvor længe tror i så den skal have?

Joan  -  2007-05-05 18:11:38
Rigtig godt, anbefales herfra:)

Smeden  -  2007-06-11 17:34:45
Istedet for kødpinde/snor kom evt bacon om, det er bare alletiders. Og jeg vil så lige sige at alle former for flødeost kan bruges som fyld, med eller uden champignoner. Bon appetit

Bette  -  2007-09-20 17:48:48
hej Pia Poorthuis: den kommentar du lovede efter afprøvning. Hvor bliver den af?

susan  -  2007-10-25 16:56:55
Til Betina. Jo den kan sagtens laves i ovnen også. Prøv ved 200g i ca 30 min.

Lemvig  -  2008-08-04 14:57:42
Snakker vi kuglegrill eller alm. grill?

  -  2008-08-05 15:01:41
gorgonzolaost kan stærkt anbefales istedet for flødeosten. champignonerne skal være finthakket men ikke stegt, tilsæt kun salt og peber.

Per  -  2008-08-21 19:33:13
Man smider da ikke med mad. Min mørbrad blev lagt på grillen, og den var god !

  -  2008-10-14 19:49:11
Super lækkert. Har prøvet den et par gange, men jeg kommer lidt hakket valdnødder i og pakker den ind i bacon. Kan varmt anbefales

api  -  2009-08-12 12:21:54
jeg har prøvet med hvidløg og persille det er også lækkert

haenschke  -  2014-06-04 11:18:28
Nu har vi prøvet den og den var bare kanongod. Den kan varmt anbefales.