EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Ristede kastanier

Antal:

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Nødder

Indsendt : 2002-10-28


Ingredienser:
½ kg.kastanier
150 g.smør
 salt
 


Forklaring:

Kastanierne skal ridses hele vejen rundt og lægges i bradepanden i en varm ovn til skallen har løsnet sig. Kastanierne pilles og ristes i smør på panden til de er smukt gyldne. Drysses med salt.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.7 (23 stemmer)

Opskriften er vist 13280 gange,
og udskrevet 312 gange.

sissel  -  0000-00-00 00:00:00
er der nogle der er søde at skrive hvor varm ovnen skal være????

lis  -  0000-00-00 00:00:00
hvad servarer man det til

Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan ridses hele vejen rundt?

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan ridse et lille kryds i toppen. Varmen skal ca. lille på 200 grader

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Hvilken vin drikker man til kastanier?

Kaja  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan drikke en tør rødvin til, men ellers er en kold øl fortræffelig.

Inger-Lise  -  0000-00-00 00:00:00
Glemmer fra år tik år, hvor varm ovnen skal vøære og hvor længe kastanierne skal ristes.

Vibeke  -  2007-03-11 19:05:55
kan man bruge kastanier, der er samlet i marts fra jorden eller skal det være friske kastanier fra efteråret?

Poul  -  2007-09-28 15:52:36
"Ristede kastanier" er traditionelt i Bourgogne distriktet i Frankrig, og derfor er det naturligt at drikke Bourgognevin til de ristede kastanier

Mom  -  2007-11-01 17:36:15
De skal da ha`35 min i ovnen

Mom  -  2007-11-01 17:41:11
Man klipper et kryds i toppen for ellers eksploderer de i ovnen , grov salt hældes i en bradepande ,sæt kastanierne i ,og i ovn på 200 gr. i 35 min .

Mom  -  2007-11-10 17:52:35
Man kan ikke bruge de kastanier som vokser her hjemme .De er ikke giftige men de er bitre , altså køber man dem hos en grønthandler fra okt. til ca. jan.

mette  -  2010-07-19 11:09:56
kastanjer skal koges!!!

Svend  -  2010-10-15 14:59:44
hvordan kan man tage biterheden fra de kastanier, der gror her hjemme. Kan man eventuelt koge dem med et tilsætnings stof af en slags????????

Per  -  2010-10-17 19:21:56
De kastanier som gror i Danmark er for det meste hestekastanjer, og dem må du ikke spise. Der skulle gro enkelte ægte kastanjer herhjemme, men de er meget få, da vi bor for nordligt.

Helle  -  2011-10-09 15:51:46
Det er fortræffeligt med portvin til kastanier -og husk at portvin skal drikkes af store glas!

christian gylstorff  -  2011-11-11 17:53:50
hvor er opskriften

Bjørnar  -  2012-10-24 00:05:24
I varmluftsovn 200 grader i 20 min. I alm. ovn 225 grader i 25-30 min.

Ole Morville  -  2014-10-21 15:22:52
Hvilken temperatur og ca. hvor længe tager det inden skallerne åbner sig. er det 10 min eller 1 time