EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Hareragout med bacon og kastanie

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Gnavere

Indsendt : 2002-10-27


Ingredienser:
1 ung hare
50 g.smør
250 g.skalotteløg
1 fedhvidløg
2 gulerødder
4 spsk.hvedemel
4 dl.bouillon
4 dl.rødvin
1 krydderbuket af timian, persille og laurbærblad
250 g.små champignon
300 g.kastanier*
100 g.bacon i tern
 


Forklaring:

Rens og del haren i passende stykker. Brun kødstykkerne godt i en stegegryde og tag dem op. Pil og svits de hele skalotteløg, tilsæt det finthakkede hvidløgsfed og gulerødderne skåret i skiver. Drys melet over og rør til det er opsuget. Tilsæt bouillon og rødvin og læg kødet tilbage i gryden, hvor det står i 1/2 -3/4 time indtil det er næsten mørt. Bag kastanierne i ovnen i 15 minutter og pil dem ud af skallen. Rist dem sammen med bacontern og de rensede champignon i smør på en pande. Kom champignon og kastanier i gryden med kødet og lad retten snurre i yderligere 10 minutter. Fjern krydderbuketten og server ragouten direkte fra gryden eller hæld den over i et dybt fad.

Tilbehør:
Server med kartoffelgratin, eller kartoffel-sellerigratin.

Tips:

Dybfrosne, franske kastanier er en hurtig genvej - og så fås de hele året.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.7 (3 stemmer)

Opskriften er vist 8516 gange,
og udskrevet 368 gange.

  -  2007-01-07 19:46:36
Også god uden kastanier. Jeg lod haren stege 2 1/2 time. Havde ikke ryggen med i retten. Den blev dejlig mør.