Dyreragout

Dyreragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Dyreragout, billede 4 Dyreragout, billede 1 Dyreragout, billede 2 Dyreragout, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.dyresmåkød
30 g.smør
 salt
 peber
 
2 løg
4 fedhvidløg
4 spsk.hvedemel
2 tsk.sennepspulver colmans
20 knuste enebær
5 dl.rødvin
5 dl.bouillon
4 laurbærblade
2 kvisttimian
 salt
 peber
 
500 g.svampe (kantareller, markchampignon eller udblødte, tørrede skovsvampe)
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Dyrekødet i tern brunes godt i smørret, hvorefter det tages op og krydres med salt og peber.

Svits derefter de hakkede løg og hvidløg klare og drys melet over og rør til det er opsuget. Hæld rødvinen på og giv det et kort opkog. Tilsæt derefter sennep som røres ud, bouillon og krydderier.

Læg kødet tilbage i gryden og kog ragouten under låg ved svag varme i 30 - 40 minutter til kødet er mørt.

Svits svampene på en pande og kom dem i ragouten sammen med fløden.

Serveres med en grov kartoffelmos og syltede tranebær.





karakterer:
Opskriften er vist 150168 gange,
og udskrevet 6936 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu