Dyrebov med korender

Dyrebov med korender, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Dyrebov med korender, billede 4 Dyrebov med korender, billede 1 Dyrebov med korender, billede 2 Dyrebov med korender, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.udbenet dyrebov
100 g.korender
2 spsk.knust sort peber
100 g.smør
0.5 dl.cognac
5 dl.kraftig vildtbouillon
 salt
 
Opskrift:
Bring lidt vand i kog og kog korenderne i ca. 10 min. Dryp dem af og skyl i koldt vand.

Stegen rulles i knust peber (tryk så peberet sidder godt fast).

Kom ca. 20 g smør i en stegegryde og brun kødet fra alle sider. Krydres derefter med salt. Hæld cognac og korenderne i gryden. Lad alkoholen fordampe, tilsæt bouillon og lad stegen braisere i ca. 1 time.

Tag kødet op og lad det trække i ca. 15 min. Pisk det sidste smør i gryden og smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Server stuvet savoykål og råstegte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 34858 gange,
og udskrevet 712 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-27 09:59:23
til Mette korender er små bitte rosiner

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er korender?