EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Fyldt kalkunbryst 01

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Kalkun - Kalkuner

Indsendt : 2002-10-22

Fyldt kalkunbryst 01 4 Fyldt kalkunbryst 01 1 Fyldt kalkunbryst 01 2 Fyldt kalkunbryst 01 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fyld:
25 g.finthakkede, soltørrede tomater
2 dl.grofthakkede oreganoblade
100 g.Cheasy Friskost naturel 6%
¼ tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 
900 g.kalkunbryst
¼ tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 bomuldsgarn
 
 Kartofler:
1 kg.mellemstore, uskrællede kartofler i både
1 l.vand
1 tsk.groft salt
1 spsk.vindruekerneolie
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
500 g.blandet grøn salat
 dressing af Cheasy A38.
 
Forklaring:

Rør de soltørrede tomater og oregano sammen med osten. Smag til med salt og peber.

Læg kalkunbrystet på den ”glatte” side og skær en lomme i den tykke del af kødet. Fyld lommen med osteblandingen. Bind bomuldsgarn om kalkunbrystet, så det holdes sammen til en lille steg.

Læg stegen i en lille bradepande og drys med salt og peber. Sæt bradepanden på en plade med bagepapir så der er plads til kartoflerne.

Kom kartoflerne i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Tilsæt olie, salt og peber. Vend rundt så alt bliver godt blandet.

Fordel kartoffelbådene på bagepladen og steg det hele midt i ovnen ca. 1 time ved ca 200 grader C. alm. ovn.

Mål efter ca. 1 time kødets temperatur på et sted uden fyld. Den skal være ca. 80°. Tag stegen ud når den er færdig, og lad den hvile tildækket i ca. 10 min. Lad kartoflerne stege videre.

Ved serveringen:
Fjern bomuldsgarnet om stegen og skær den i skiver. Anret kødet på et varmt fad sammen med kartoflerne og dryp evt. sky fra bradepanden oven på kødet.

Server salat og dressing ved siden af.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8 (32 stemmer)

Opskriften er vist 117337 gange,
og udskrevet 4790 gange.

LAA  -  0000-00-00 00:00:00
Kanon middag , tilberedningstiden er ca. 5 kvarter for 1,3 kg kalkunbryst.

jensen  -  2009-05-05 11:04:53
Det er en fantastidk god middag, som varmt kan anbefales. Jeg serverede flødekartofler til, og det var ikke dårligt.

EJ  -  2009-07-12 08:16:57
Denne ret lavede jeg til min mands fødselsdag. Den vakte stor glæde blandt gæsterne og jeg kan varmt anbefale den.