Braiseret Kanin

Braiseret Kanin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaniner.info

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
3 stk.røde eller gule peberfrugter
3 fedhvidløg
1 stilkrosmarin
2 dl.hvidvin
50 g.sorte oliven (stenfri vægt)
 olivenolie
 
Opskrift:
Skær lårene og forbenene fra kaninryggen. Gem forbenene til andet formål (se Kaninfrikadeller). Skær ryg og brystbenene fra således at ryg- og brystkød er ét sammenhængende stykke. Skær benene ud af overlårene. Skær den tynde ende fra rygkødet (den der sidder nærmest hovedet).

Hak de sorte oliven fint. Skær leveren i strimler og vend strimlerne med oliven. Krydr med salt og peber. Fordel denne blanding på rygkødet og de udbenede overlår, der krydres. Bind op som en roastbeef.

Brun de små stege i olivenolie i en stegegryde. Tag dem op. Knus hvidløgsfedene, skær peberfrugterne i mindre stykker og sauter dem let i gryden med rosmarinkvisten i gryden. Hæld hvidvin på og kog op. Kom kødet tilbage i gryden, sæt låg på og lad retten simre 15-20 minutter i en 225 grader varm ovn.
Tag kødet op og lad det trække 5-7 minutter før det bindes op, og trancheres. Smid rosmarinen ud, og blend resten til sauce. Smag til med salt, peber og evt. hvidvin, og giv til kødet som sauce, sammen med.





karakterer:
Opskriften er vist 24774 gange,
og udskrevet 370 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-30 18:28:21
Rigtig god. Dog: jeg udbenede ikke kaninen for benene giver fond og jeg nænnede heller ikke at blende peberfrugterne. Min mand sagde: Restaurantmad