EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Skinkesalat I

Antal:
Portion
Ret : Pålæg

Ingrediens : Svinekød

Indsendt : 2002-09-14

Skinkesalat I 4 Skinkesalat I 1 Skinkesalat I 2 Skinkesalat I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. A38 1 tsk. 3gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

A-38 er et syrnet mælkeprodukt, som består af mælk med et fedtindhold på 0,5 til 3,5 %, der er højpasteuriseret, homogeniseret og syrnet med mælkesyrebakterien Lactobacillus Acidophilus.

Det er en mild form for yoghurt/ymer.
65 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
75 gram Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
20 gram Rødløg 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
0.5 tsk. Paprika *
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber. hvid
   
  Pynt:
0.5 dl. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
    1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
    1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Overfør ingredinserne for Skinkesalat I til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Hæld A38 til afdrypning i kaffefiltre. Stil dem i køleskab min. 6 timer eller natten over. Hak skinke, peberfrugter og løg fint. Rør den afdryppede A38 med salt, peber og paprika. Vend skinke, peberfrugter og løg i.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 429 (102 kcal)
KJ pr. Portion 429 (102 kcal)
Vægt ialt 411 gram
Vægt pr. Portion 411 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 104 KJ (24 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 4.5 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.3 (18 stemmer)

Opskriften er vist 66496 gange,
og udskrevet 2079 gange.

midtjyden  -  0000-00-00 00:00:00
hvis man ikke er på kur kan a38 erstattes af cremefrais og mayonnaise

erna  -  2011-08-28 19:12:30
man kan brge mayonnæse i stædet for og så behøves man ikke at have det på køl det bliver en god omgang skinkesalat <3 <3 :)

Chef cock  -  2013-11-24 09:08:16
Erna! Æg skal opbevares ved max 12 grader og skinkekød max 5 grader

Bjarne  -  2014-02-16 07:34:17
Den er faktisk rigtig god.

  -  2014-04-06 13:55:37
Helt utroligt franskmændene kan overleve!!! Æggene i frankrig hos bageren, står på disken dag efter dag. Verden er af lave.

  -  2014-04-16 21:29:26
Æg skal BEHØVER IKKE at stå ved 5 grader.. I Sverig står æggene i buktikken.. godt nok i nærheden af kæle montreren men IKKE I DEN !!!

Isabelle  -  2014-06-18 15:10:16
Hvor mange rækker en portion til?