Farseret vagtel med jomfruhummer og hummer sauce

Farseret vagtel med jomfruhummer og hummer sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Vagtler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 stk.udbenede vagtler
4 stk.jomfruhummer
100 g.hakket kalkunkød
1 æggeblomme
1 spsk.creme fraiche
 krydderurter
2 dl.olivenolie
1 dl.sojasauce
1 spsk.honning
 salt
 peber
 
 Hummer:
200 g.hummerskaller eller jomfruhummerskaller
1 dl.tomatpure
1 dl.cognac
2 dl.hvidvin
5 dl.fiskebouillon
300 g.blandede grøntsager (gulerødder, løg og selleri)
 
 Pommes:
200 g.bagekartofler
 smeltet smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Farseret vagtel:
Vagtlerne lægges i en marinade af olivenolie, sojasauce, honning samt salt og peber natten over. Rør kalkunkødet med creme fraiche, æggeblommen, salt og peber samt krydderurterne. Farsen smøres på indersiden af vagtlerne og rulles sammen. Kom derefter sølvpapir omkring og bag dem i ovnen ved 200 grader C 15–20 minutter.

Hummersauce:
Hummerskaller, urter og tomatpuré brunes af i en gryde til det får en gylden farve. Cognac og hvidvin tilsættes og koges i ca. 5 min. Derefter tilsættes fiskebouillonen og koges i ca. 3 timer. Bouillonen sigtes og reduceres til passende konsistens. Monteres evt. med koldt smør.

Pommes flan:
Kartoflerne skæres ud i tynde skiver og vendes i smeltet smør, presses sammen i små skåle og krydres med salt og peber. Bages i ovnen ved 200 grader C ca. 15 minutter. Dette serveres sammen med bagte jomfruhummere og det hele anrettes pænt på tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 14690 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-06-06 13:24:16
Det er mad for guder, kom evt. også lidt fintsnittet fennikel i sammen med de andre grøntsager