EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Hasselbachkartofler

Antal: 4 Pers.

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Rodfrugter

Indsendt : 2002-09-07

Hasselbachkartofler 4 Hasselbachkartofler 1 Hasselbachkartofler 2 Hasselbachkartofler 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 ikke for store, lidt ovale kartofler
 salt
4 spsk.smør
 rasp
 
Forklaring:

Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver, men hænger sammen i bunden. Anbringes i et smurt ildfast fad drysses med salt, pensles med smør og drysses med rasp. Steger i 40 min. i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn, til de er sprøde gyldne og velsmagende.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.4 (22 stemmer)

Opskriften er vist 30143 gange,
og udskrevet 952 gange.

Leifur  -  2008-11-10 17:31:25
På billederne ser det ud til at kartoflerne er drysset med paprika, men det er ikke nævnt i opskriften. Endvidere, det er vigtigt at saltet presses godt ned mellem kartoffelskiverne for at få et godt resultat.

christina  -  2008-12-15 17:31:01
Rasp? Det har jeg aldrig brugt.

Mona  -  2010-03-09 14:33:03
Nej rasp synes jeg ikke hører sig til her !

Karl  -  2010-08-01 23:57:53
Med mindre kartoflerne er exceptionelt små, er bagetiden snarere 1½-1 3/4 time ved 200 C. Man kan med fordel pensle med smør en ekstra gang under bagningen.

  -  2011-02-07 15:27:48
har aldrig hørt om rasp

Conny  -  2012-04-19 12:25:39
Jo rasp hører til Hasselbach Kartofler, gerne med et drys af paprika over. Istedet for at pensle med smør kan man lægge en tynd skive kold smør på kartoflen, inden raspen drysser over, da smørret så langsomt vil smelte ind i kartoflen.