EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Bryllupskage med chokoladebunde og chokoladecreme

Antal: 90 Pers.

Ret : Konditori

Ingrediens : Diverse produkter

Indsendt : 2002-09-06


Ingredienser:
 
 
Forklaring:

Bundene (dem alle sammen)
1250 g blødt smør
20 dl sukker
20 æg
2500g mel
22,5 tsk bagepulver
5 dl cacao
15 tsk vaniliesukker
15 dl mælk.

Fremgangsmåde for bundene
Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene et af gangen. Bland mel, bagepulver, kakao og vaniliesukker sammen og rør det i dejen skiftevis med mælken. Hæld dejen i smurte bradepander og bag hver bradepande i ca. 60 min. ved 170 grader.

Ingredienser til chokoladecremen
570g mørk chokolade
450g lys chokolade
6 æggehvider
2 kopper sukker
2 knivspids vinsyre
1 tsk salt
1 kg usaltet blødt smør
4 tsk vaniliesukker
4 tsk pulverkaffe
4 tsk mørk rom.

Fremgangsmåde for cremen
Smelt chokoladen i vandbad. Pisk æggehviderne med sukker, vinsyre og salt ligeledes i et vandbad(som skal være håndvarmt). Når æggehviderne er seje, blandes de med smørret. Dernæst blendes chokoladen og de øvrige ingredienser i.

Kagen lægges sammen
Den afkølede kage presses ud i cirkler efter kagestativets form - en cirkel for hver etage. Den bagte overflade skæres væk og kagerne flækkes i to. Den underste halvdel smøres med et lag chokoladecreme og den øverste halvdel lægger overpå igen. Kagerne overtrækkes med udrullet marcipan og pyntes efter ønske.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.6 (20 stemmer)

Opskriften er vist 35805 gange,
og udskrevet 934 gange.

ren'e  -  0000-00-00 00:00:00
det anføres ikke hvor mange etager oppskriften er ikke fyldesgørende nok

  -  0000-00-00 00:00:00
hvor meget marcipan?

  -  2009-08-05 14:25:18
Øv, hvor er det ærgerligt! Jeg kan ikke bruge opskriften - der mangler info. :(

kokken  -  2009-09-07 15:23:41
at bage en kage eller lave mad handler også om fantasi.. det gælder om at sætte sit eget preg på maden/kagen.. så en opskrift som denne er perfekt for grundbasen er der, resten er helt op til en selv..

Morten  -  2009-09-10 09:35:23
så brug dog lidt fantasi og lidt sund fornuft....istedet for at binde jer til opskriften så kommer i langt... ;O)

Jeanette  -  2009-11-02 21:06:29
Grunden til at lede efter en opskrioft er at man ikke har lyst til selv at skulle finde på en masse men prøve noget som har virket for andre...

Ida   -  2009-11-23 16:08:20
Det her er virkelig en god kage og kage cremen er virkelig fyldig og mega lækker!

Rikke  -  2010-11-23 14:50:55
Nogen ide hvor længe den kan holde sig i køleskabet?

fjotte  -  2011-03-13 15:36:47
kunne nu være rart at vide hvor meget dej der regnes til hver bradepande, da det har meget med bagetiden at gøre.

fjotte  -  2011-03-15 08:44:10
nå jeg prøvede mig frem. 1 potion giver 2 bunde af 20 cm ø

fjotte  -  2011-04-16 08:20:04
1 potion er = 1 tynd bund i bradepande. men det er en lidt tør bund

Sara  -  2013-03-18 18:49:28
Hvor meget fondant ville man skulle bruge til at dække denne her kage?? I gram :)