Niko-Jaga

Niko-Jaga, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.skært oksekød
1 porre
3 storeløg
8 shiitake, svampe
1 tofu-blok
4 storekartofler
3 spsk.sukker
2 dl.soya
6 dl.fiskebouillon
Opskrift:
Skær løgene i kvarte. Skær porren i små stykker på ca. 2 cm. Skær tofuen i tern på ca. 2x2 cm. Skær oksekødet i tynde skiver. Skær kartoflerne i 2x2 cm. tern. Kog kartoflerne møre for sig i letsaltet vand.

Kog løg, kød og svampe i 20 minutter i bouillon tilsat soya og sukker. Tilsæt tofu og kartoffelstykkerne. Lad det simre i 5 minutter. Tilsæt porrestykkerne og kog yderligere ca. 5 minutter til de er møre.

Ris og sake gives til.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.





karakterer:
Opskriften er vist 21684 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god