EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Muffins med hindbær og hvid chokolade

Antal:
stk.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Bær

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-08-20

Muffins med hindbær og hvid chokolade 4 Muffins med hindbær og hvid chokolade 1 Muffins med hindbær og hvid chokolade 2 Muffins med hindbær og hvid chokolade 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Rørsukker * 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
75 gram Hvid chokolade 30% * Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Forklaring:

Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i. Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanille, mælk og smeltet smør. Rør væsken i melblanding, derefter hindbær og hakket chokolade. Pas på ikke at røre for længe med hindbærrene, da de ellers vil blive most.

Hæld blandingen i muffinsforme og bag ved 200 grader C. alm. ovn i ca 30 min.

Tips:

frosne bær kan sagtens bruges



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 11625 (2768 kcal)
KJ pr. stk. 968 (230 kcal)
Vægt ialt 994 gram
Vægt pr. stk. 82 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1169 KJ (278 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 44.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.8 (69 stemmer)

Opskriften er vist 103251 gange,
og udskrevet 3776 gange.

anders  -  0000-00-00 00:00:00
de er simpelten bare MUMS

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
De smager bare så godt, og er slet ikke noget besvær og lave - de fosvandt som dug fra solen.

Mads  -  2007-12-18 18:01:52
De er simpelthen gudeskønne. Hold da helt op, jeg er bare solgt.

Lea  -  2009-07-29 20:11:01
Hold da op de er hurtige at lave. Det tog mig 1/2 time med oprydning. De er sat i ovnen, glæder mig til at smage dem!!!

Pia  -  2009-09-24 20:29:34
Et lille tip: kom frosne hindbær i, for så går de ikke så let i stykker og kom derefter chokoladen i. For så smelter den ikke så meget .

Louise  -  2010-04-14 22:42:29
Meget lækre! Jeg brugte skummetmælk og græsk yoghurt i stedet. synes dog at de frosne hindbær gjorde det lidt smattet.. nogen tips?

Louise  -  2010-05-15 13:46:25
De er helt fantastiske!!! Jeg plejer at lave dem med frosne bær - går fint hvis man bare putter dem i til sidst og det smeltede smør ikke er for varmt.

mig  -  2010-10-31 14:38:25
mums mums mums. virkelig gode :)

mette  -  2011-01-18 23:01:57
et tip hvis man nu ikke er til smør smagen (har selv en kræsen familie på det punkt kan man bruge flydene margarine + det skal ikke varmes op :) men super nem opskrift de smager himmelske og de var væk på 5 min..

  -  2011-02-19 16:00:59
lækkert, lækkert, lækkert! Et lille tip: Brug frosne hindbær. Lad dem ligge i en si over en skål for at lade dem 'tø'- saften kan blandes med flormelis og kan bruges som SUPER flot dekoration på muffinerne+ hindbærsmagen i flormelissen er bare mmuuuums ;)

Signe  -  2011-03-06 08:48:28
kan de fryses.???

mig  -  2011-03-28 14:16:23
de smager super godt med icing på, brug lidt at saften fra hindbærne i icingen det er bare lækkert :-P

mig?;-)  -  2011-06-29 10:47:16
Mmm... mega lækre Ps. de er også gode med smeltet hvid chokolade oven på, og det skader ikke spor at putte 100 gram. mere chokolade i :-D

hilsen   -  2011-07-13 20:58:46
de smager pisse godt :D

  -  2011-07-28 12:17:49
Kom hindbær og chokoladen i det tørre og vend det godt rundt inden det hele blandes sammen.

Silje Koitzsch  -  2011-10-13 18:30:23
Umm de smager mega godt. Prøv at putte mørkt chokolade i det er for lækkert! Brugte frosne hindbær i pisket det så det blev en hindbær dej med hinbærstykker og mørkt chokolade prøv det! Mvh kage-elskeren Silje :)

Thea og Clea  -  2012-02-02 01:51:13
Gode muffins, men husk at tjekke dem når der er gået 10 minutter, for vores var lidt halvsorte efter 15 minutter.

B&J  -  2012-03-13 14:57:50
super frisk og lækker muffin, brugte 1½ spsk SØD så de bliver sukkerfri og brugte mini mælk og 150g hindbær mums

Helle  -  2013-04-27 11:28:24
Jeg brugte frosne jordbær (fra datterens ønske til fødselsdagen) og mørk chokolade.....De er i ovnen - og vi glæder os til at smage, når gæsterne kommer :-)

Lisette  -  2013-06-19 19:29:53
Mine er i ovnen glæder mig til og servere dem til gæsterne, de ser gode ud i ovnen

Lea  -  2013-06-28 07:45:25
Jeg har frosset dem med succes. De er stadig lækre når de er tøet op.

Stine  -  2014-01-25 15:35:34
Puttede også lidt mørk chokolade i, og det kan KLART anbefales. De smager fantastisk :-)

Lone  -  2014-06-05 16:05:02
Pga diabetes erstatter jeg altid sukkeret i forskellige opskrifter med perfekt fit fra ISIS ( læs på bægeret hvor meget du skal erstatte med) og kommer altid lige en ekstra tsk. Bagepulver i dejen pga. Af at hævning,,held og lykke til dig der gerne vil spare på sukkeret.