EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Blåbærmuffins I

Antal:
stk.
Ret : Kager i form

Ingrediens : Bær

Indsendt : 2002-08-19

Blåbærmuffins I 4 Blåbærmuffins I 1 Blåbærmuffins I 2 Blåbærmuffins I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Blåbær, friske
   
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Overfør ingredinserne for Blåbærmuffins I til mealChaser indkøbsliste

Forklaring:

Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft 160 grader).

Kom blåbærene i en sigte og lad dem dryppe godt af (drik saften eller gem den - den skal ikke bruges i opskriften).

Pisk ægget i en røreskål. Tilsæt sukker, vanillesukker, olie og kærnemælk og rør det hele godt. Bland mel og bagepulver og bland det i dejen lidt efter lidt. Til sidst vendes de afdryppede blåbær forsigtigt i dejen.

Sæt papirbageforme i fordybningerne i en muffinplade. Hvis man ikke har nogen muffinplade sættes 2 forme blot inden i hinanden og stilles på en bageplade. Fyld dejen i bageformene, bag dem midt i ovnen 20-25 minutter. Sluk for ovnen og lad de nybagte muffins hvile et øjeblik. Tag dem så ud af formene. Spis dem varme eller afkølet.

Tips:

frosne blåbær kan også bruges



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 11510 (2740 kcal)
KJ pr. stk. 959 (228 kcal)
Vægt ialt 946 gram
Vægt pr. stk. 78 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1216 KJ (289 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 13.2 gram
Kulhydrat 39.5 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.7 (98 stemmer)

Opskriften er vist 153671 gange,
og udskrevet 7845 gange.

Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Lavet med frosne hindbær smager de godt, meget luftige, smuldre dog let.

Julie  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis man ikke har kærnemælk går det fint med en blanding af creme fraiche og mini-mælk

Marie  -  0000-00-00 00:00:00
De er bare super gode, og et kæmpe hit hos os!! Og så er de nemme og hurtige at lave :)

Sisse  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg mener at blåbærmuffins kan spiser hele året, de ligger godt i maven, en er samtidig ikke kvalmende.

Marie (igen)  -  0000-00-00 00:00:00
Vil bare lige tilføje, at de er SUPER gode med hakket mørkt chokolade også! - hvis man ikke lige kan få fat i blåbær!

Emma L.  -  0000-00-00 00:00:00
jeg synes også de er gode med TØRREDE blåbær.

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
De er superlækre! Friske og ikke kvalmende. Jeg har anvendt frossen skovbærblanding og det giver også de lækreste muffins. Et stort hit!

Anja  -  0000-00-00 00:00:00
De smager kanon godt :-) brugte frosne bær og tænkte på om jeg kan ligge bærerne i lidt sukker inden, da jeg dog synes de er lidt syrlige :-) De er hurtige og nemme at lave

Bent  -  2007-04-10 13:36:56
Lækker kage.. mmmmm

Per  -  2007-04-24 18:00:49
Det må være frosne blåbær som skal dryppe af.

Betty Blueberry  -  2007-05-01 21:31:48
Tilsæt grofthakket hvid chokolade - så kan det ikke blive mere deluxe!

Louise :)  -  2007-05-05 14:49:57
De smager også godt med cokolade stykker i stedet for blåbær :)

Doris (Grønland)  -  2007-06-04 20:02:01
Kan også dryses med flormelis, de super lækkert mums yummiii....

sandra  -  2007-08-05 15:05:24
brugte friske blåbær til det og kunne øjes med 100gr i stedet for men okay de var også ret dyre. muffinserne smagte vidunderlige og virkelig luftige, jeg brugte kun mælk og kun 200gr mel.

Matte og Gaggel  -  2007-08-12 18:54:43
Med et alm.str.æg, en ekstra æggehvide, 290 g. hvedemel og 2 1/4 tsk. bagepulver, er de bare rigtig gode!

Connie  -  2007-08-12 20:35:41
Jeg brugte brun farin i stedet alm.sukker og de fik en rigtig god smag

Alberthe<3  -  2007-08-31 09:32:31
De er super ;D . Jeg bor i USA og her hjemme spiser vi dem ofte, de er et hit hos os !

AnNa <3  -  2007-09-06 20:34:28
De er super duper gode og de smager også godt.......

Anne  -  2009-02-17 17:22:57
Tror i man vil kunne lave dem med chokolade og kokosmel (i så fald hvor meget skal man erstatte med?)

Lou The Butter Flue  -  2009-04-29 13:47:13
de ser SUPER LÆKRE ud, glæder mig til at prøve dem!!!! Jeg puttede lidt smør i istedet for olien:-)

  -  2009-06-07 07:44:43
jeg syntes at de ligger godt i magen og smager godt.de er SUPER!!!gode

sara:)  -  2009-07-05 19:37:31
De er bare super gode. Også vis de bliver drysset med flormelis

Fanø-familie  -  2009-07-19 16:12:35
De er superlækre med friske bær fra Fanøs natur. Det er fint, at bærrene giver dem en syrlig smag i det søde. Hvis man vil have dem sødere, kan der drysses med flormelis.

helle  -  2009-08-17 16:00:48
mums de smager bare godt ;)

Anne  -  2010-03-09 15:02:39
De er super lækre, det er simpelthen min yndlingskage! Jeg bruger frosne blåbær og minimælk, så er de bare perfekte! :) Prøv dem!!!

Elisabeth  -  2010-09-09 09:54:54
Hvis man har købt for meget kærnemælkskoldskål - den med æg - så bliver de ekstra super lækre :-) ..

Josefine  -  2010-09-18 13:12:31
mmmm lækre muffins:) lavede dem med blåbær creme mums;)

Sara  -  2011-10-10 20:09:34
GE-NI-ALE! Mine er ganske perfekte og smager skønt! Mums! God bonus at de laves med olie - mindre usundt og billigere;-) Jeg brugte frosne blåbær, som var vendt ganske forsigtigt i. MUMS!

Anne   -  2011-10-16 23:56:17
Det her er simpelthen min yndlings opskrift. Er helt forelsket i dem, har efterhånden bagt dem en del gange. Jeg bruger altid frosne blåbær og minimælk, og de bliver simpelthen fantastiske!

Mie  -  2011-11-07 16:28:57
Rigtig lækre kager!Bestemt anbefalelsesværdige! (-:

Ditte marie  -  2012-05-13 13:57:47
De smager så godt:)

Helle  -  2012-09-14 09:35:34
kommer man glasur på eller ej?

Louise  -  2013-02-27 16:12:03
Jeg brugt mindre olie end det der står i opskriften, men de blev stadig vildt fantastiske. Det bliver ikke sidste gang jeg bager dem. MUMS de er gode.

Karoline  -  2014-01-31 10:22:39
Kan man ikke bruge frosnebær, som man har tøet op inden bagning