EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Rødvinsauce

Antal: 1 Portion

Ret : Saucer

Ingrediens : Øl / Vin og Spiritus

Indsendt : 2002-08-17


Ingredienser:
25 g.margarine
1 lilleløg
2 stilkefrisk timian
100 g.champignon
1 spsk.rødvinseddike
1 dl.rødvin
3 dl.bouillon eller fløde
 salt
 peber
 
Forklaring:

Hak løget fint, og svits det i margarinen sammen med det hakkede timian. Tilsæt de skivede champignon og lad det simre lidt endnu.

Nu tilsættes rødvinseddiken, og dette koges ind. Herefter tilsættes rødvinen, og dette koges ind til det halve.

Man kan nu vælge at basere sovsen på fløde eller på en grundsovs. Fløde giver altid et hæderligt resultat men det bliver en meget fed sovs. Grundsovs, i form af bouillon eller fond, kan give en rigtig lækker sovs. Her er det dog vigtigt at der er god smag i suppen. Suppen tilsættes til gryden, og der smages til med salt og peber. Der kan hvis det er nødvendigt jævnes med en meljævning.

Men husk:
Rødvinssauce må ikke være for tyk! PS. Kraft fra en grydestegt culotte, eller roastbeef kan give en udmærket bouillon.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.7 (9 stemmer)

Opskriften er vist 21099 gange,
og udskrevet 956 gange.

Ask  -  2007-04-12 09:18:03
Brugte 1/2 boullion, 1/2 fløde - Super.