EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Ovnstegte kartofler

Antal:

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Rodfrugter

Indsendt : 0000-00-00


Ingredienser:
2 småpersillerødder
4 gulerødder
4 smårødbeder
1 kg.små kartofler
 rosmarin, tørret eller frisk
 timian, tørret eller frisk
50 g.smør
 
Forklaring:

Kartoflerne skrælles og skæres i skiver på 1 cm tykkelse. Lægges på en stegeplade med bagepapir. Dryppes med olie, salt, peber og krydderier.

Bages i ovn ved 180 grader C, i ca. 40-45 min. (kan varmes op mens kødet trækker). Persillerødder, gulerødder og rødbeder renses og skæres i bjælker på 1 x 1 x 5 cm. Derefter ristes de i smør på en pande (rødbeder for sig, så de andre grønsager ikke tager farve).



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.3 (11 stemmer)

Opskriften er vist 31589 gange,
og udskrevet 374 gange.

Bibelot  -  2008-08-06 11:50:50
God opskift på variation af kartofler. Fremragende smag. Som krydderi kan med fordel anvendes et af de mange sammensatte kød og grill krydderi produkter. Det giver rigtig god smag på kartofler.