Kalkun cordon bleu

Kalkun cordon bleu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kalkun cordon bleu, billede 4 Kalkun cordon bleu, billede 1 Kalkun cordon bleu, billede 2 Kalkun cordon bleu, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kalkunschnitzel
4 skiver Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
8 store Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Grøntsager:
300 gram Rosenkål, renset vægt renset vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
250 gram Grønne bønner. frost
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 dl. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
500 gram Båndpasta, frisk
   
Opskrift:
Bank kødskiverne tyndt ud med bagsiden af hånden. Læg en skive ost samt et par basilikumblade på hvert stykke kød. Fold den anden halvdel af kødet over og hæft evt. med en tandstikker.

Steg kødet 4-5 minutter på hver side og drys lidt peber på. Tag det op og hold det varmt.

Kog panden af med bouillon, kog skyen en smule ind og hæld den over kødet.

Kog grøntsagerne møre og dryp dem af. Vend hakket hvidløg og persille i og server dem til kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 95046 gange,
og udskrevet 2092 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7284 (1734 kcal)
KJ pr. Pers. 1821 (433 kcal)
Vægt ialt 2572 gram
Vægt pr. Pers. 643 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 283 KJ (67 kcal)
Protein 9.0 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 14.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-03 15:26:22
Tilbehøret (Grøntsager) er MEGET velsmagende og kan bruges til mange andre retter. Prøv den!

  -   2010-05-03 07:49:19
En dejligt ret. Nem at lave.Smager bare godt. Du får lige det hele kød - grønsager lige tilpas.

  -   2005-01-01 01:01:01
cheddar er en god ost til denne ret