EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Fasangryde

Antal: 1 Portion

Ret : Hovedretter

Ingrediens : HønseFugle

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-08-03


Ingredienser:
2 fasanhøner, i 4 stykker
50 g.smør el. margarine
1 rødløg, i skiver
2 stilkebladselleri i skiver
2 grønne æbler, u. kernehus or
25 g.hvedemel
1 1/2 dl.cider
3 dl.varm hønsebouillon
 salt
 peber
2 spsk.calvados
2 spsk.piskefløde
1 tsk.priskhakket persille
 
 Pynt:
1 grønt æble uden kernehus, skåret i både
1 spsk.citronsaft
 bladselleriblade
1/2 rødløg skåret i 4 tynde både
 
 
Forklaring:

Brun fasanstykkerne i 25 g smør el. margarine på stegepande på komfuret el. i et forvarmet bruningsfad. Kom resten af fedtstoffet i en stor gryde til mikro-ovn og smelt det i 30 sek. på højeste effekt. Tilsæt løg og bladselleri og svits i 3 min. på højeste effekt. Tilsæt æblet og svits i 1 min. på højeste effekt. Rør melet i og tilsæt derpå cider og varm bouillon lidt af gangen. Kog i 2-3 min. på højeste effekt. Rør rundt 2-3 gange under kogningen. Læg fasanstykkerne i gryden, smag til med krydderier. Kog under låg i 5 min. på højeste effektog derefter i 30-35 min. på middel effekt, til kødet er mørt. Rør calvados og piskefløde i. Server retten med drysset persille. Tag kernehuset ud af æblet, skær det i både og penls det med citronsaft. Stik bladselleri mellem æblebådene og arranger det langs kanten af hver tallerken sammen med løgbådene.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.6 (5 stemmer)

Opskriften er vist 19303 gange,
og udskrevet 528 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu