EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Appelsinfromage I

Antal:
Pers.
Ret : Kold Dessert

Ingrediens : Citrusfrugt

Indsendt : 2002-06-06

Appelsinfromage I 4 Appelsinfromage I 1 Appelsinfromage I 2 Appelsinfromage I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2 Appelsin, skal og saft heraf * 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
1 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
    1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
Forklaring:

Æggeblommer og sukker piskes hvide.

Den udblødte husblas smeltes forsigtigt i frugtsaft. Saft og -skal hældes i æggeblommerne. Når massen kan “bære”

Fløden piskes til skum. Bland først flødeskum og derpå de stiftpiskede æggehvider i. Fromagen hældes i en skål.

Ved anretningen pyntes den med flødeskum og appelsinskiver.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 6468 (1540 kcal)
KJ pr. Pers. 1617 (385 kcal)
Vægt ialt 751 gram
Vægt pr. Pers. 187 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 860 KJ (204 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 14.8 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 3.9 (80 stemmer)

Opskriften er vist 127798 gange,
og udskrevet 8632 gange.

Per  -  2008-03-29 12:21:08
Jeg brugte ca. 1 dl. af både saft og skal.

marie brodka  -  2008-03-31 12:24:02
et lille tip...undlad flødeskummet og fromagen blver "engleagtig" ihvertfald let og meget luftig..og kalorierne skal vi jo tænke på..så piskefløden benyttes som pynt og i en skål ved siden af.

Lise  -  2008-05-04 16:07:44
Hvis man vil spare på kaliorierne, så giver det da ingen mening at lave fromage, da æggeblommer og sukker da ikke ligefrem slanker, så hvorfor undlade fløden?!?

Tanja  -  2009-08-16 20:06:42
super lækker og nem fromage og ungerne elsker den

Gitte B Hansen  -  2010-12-31 11:33:29
Da jeg er diabetiker skifter jeg sukker ud med flydende sød og fløden er så den 19% Milda fløde derved sparrer jeg både på fedt og sukker og har nu også mulighed for at få en dessert

crone, grenaa  -  2011-03-02 16:44:22
Den udblødte husblas smeltes forsigtigt i frugtsaft - let opvarmet, ikke? Når massen kan "bære" - en sporvogn? Hvad f---- menes der. Mængden af saft er meget forskellig fra appelsin til appelsin, så et dL mål var på sin plads. Dårlig opskrift

Kirsten  -  2011-04-15 11:57:15
Skønnnnnnnnnn Fromage!!

Lis  -  2012-02-28 22:20:39
Rigtig god letforståelig opskrift. Ingen grund til "tilpasningers" her. Nyd den!

Linda Jensen  -  2012-04-25 20:02:17
Super hurtig nem og velsmagende appelsinfromage.. :O) Kan absolut anbefales..

gunilla  -  2012-10-20 19:23:04
en dårlig opskrift i forhold til andre - den er ikke udførlig nok - hvad gør man f.eks. med sukkeret og hvornår skal det i - og skal husblasen varmes eller ? - den er mangelfuld

Kirsten  -  2013-01-07 12:20:59
Til Gunilla. Kan du ikke læse opskrift. Der står jo udførligt sukkeret skal piskes med ægget og husblassen smeltes langsomt i frugtsaften. Opskriften er god nok