Opskrift på Vietnamesiske friske forårsruller / sommerruller Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Vietnamesiske friske forårsruller / sommerruller

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : And - Ænder

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Katharinal

Fryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt : 2012-10-01





Ingredienser:
15 rispapir
1 pk.krølsalat
1 agurk i strimler
1-2 avocadoer i strimler
2 andebryster
 Hoisinsauce
 Friske korianderblade
 


Forklaring:

Skær andebrysterne ud i mindre strimler. Marinér det i hoisinsauce i mindst 2 timer. Steg det herefter kort i hoisinsaucen.

Lav et fad med koldt vand. Og hav et rent viskestykke liggende klar.
Dyp et rispapir i vandet og lad det ligge i i ca. 5 sekunder (det skal ikke være helt blødt). Læg rispapiret på viskestykket og dup det. Læg det herefter direkte på bordet. Knæk et par salat blade over, så de bliver smalle. Læg dem herefter midt på rispapiret sammen med strimler af agurk, avocado og and. Til sidst lægges der korianderblade ovenpå. Der skal som minimum være 3 cm. fri plads på hver side af fyldet.

Nu løsnes rispapiret forsigtigt fra bordet. Start med den ende, der er tættest ind mod dig selv. Fold enden ind over fyldet. Fold herefter hver side ind over fyldet, så det næsten kommer til at ligne en kuvert. Nu kan du begynde at rulle den. Start igen tættest ind mod dig selv. Rul rullen stramt. Rullerne skæres over i halve og kan evt. dyppes i hoisinsaucen, som anden blev stegt i. Eller køb gomadressing til at dyppe i. Kan købes hos Sticks'n'Sushi og Den Kinesiske Købmand på Nørre Voldgade.






Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 10 (4 stemmer)

Opskriften er vist 3063 gange,
og udskrevet 30 gange.



Katharinal  -  2012-10-23 11:52:17
Jeg synes jeg læste et eller andet sted, at man kunne redigere i opskriften efter man havde indsendt den. Det kan jeg altså ikke finde nogen steder. Anyway, jeg har glemt at skrive på, hvor mange personer opskriften gælder til, så hvis der er nogen, som er interesseret i det, er retten til 2-3 personer. :)