EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Red velvet cake

Antal: 24 Pers.

Ret : Kager i form

Fryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt af : MacALF

Indsendt : 2012-02-20


Ingredienser:
280 g.Palmin
450 g.sukker
1 spsk.cacao
 rød pastafarve efter behov brug regeligt
285 g.hvedemel
1.25 tsk.salt
1.25 tsk.vanilie essens
1.25 tsk.Natron
1.25 tsk.hvid eddike
3 æg
3 Dl.kærnemælk
 


Forklaring:

find enten 2 22cm springforme og smør dem ind i smør, og tag en spk mel og fordel i formene så alle sider er med mel.
eller 24 muffinsforme.
tænd ovnen på 180 grader
tag palmin, sukker, cacao, mel, salt, vanilie essens, natron i den røreskål og mix sammen til tilføj 1 æg af gangen og mix i 1 minuts tid mellem hvert æg, kom halvdelen af mælken i og mix rundt tilføj resten af mælken og mix videre, kom pastafarve i

Tips:

skal bages midt i ovnen ved 180 grader i 35 - 40 min (til kagen slipper kanten) ps denne kage er meget svampe agtig og blød i toppen så det med at stikke i kangen virker ikke rigtig



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1933 gange,
og udskrevet 13 gange.

MacALF  -  2012-02-20 22:49:30
glemte lige den er fremragende med chokolade kagemouse (dr. øgter)