Smuldrekage med rabarber

Smuldrekage med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 5 Pers.
Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Smuldrekage med rabarber, billede 4 Smuldrekage med rabarber, billede 1 Smuldrekage med rabarber, billede 2 Smuldrekage med rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber, renset vægt
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
   
  Dej:
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Skær rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kom dem i et ovnfast fad med 150 g sukker og saft og reven skal fra en appelsin.

Dej:
Smuldr mel og smør og bland sukker i. Fordel det over rabarberstykkerne.

Bag ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.

Server kagen lun med koldt flødeskum til.





karakterer:
Opskriften er vist 147268 gange,
og udskrevet 3439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10662 (2538 kcal)
KJ pr. Pers. 2132 (507 kcal)
Vægt ialt 1098 gram
Vægt pr. Pers. 219 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 971 KJ (231 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 31.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-09 08:15:04
Det kan med fordel betale sig at drysse rabarber-stykkerne med sukker og lade dem stå nogle timer inden kagen skal laves. For at neddæmpe syren.

  -   2009-05-18 01:09:33
Den er skide god og smager rigtig godt med is til osse det andet SS

  -   2005-01-01 01:01:01
eller creme fraiche

  -   2005-01-01 01:01:01
Vanille is vil også være godt tilbehør