Opskrift på Smuldrekage med rabarber med billede Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Smuldrekage med rabarber

Antal:
Pers.
Ret : Varm Dessert

Ingrediens : Frugt

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-05-29

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf * 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
    1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
  Dej: 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Forklaring:

Skær rabarberstilke i 2 cm lange stykker og kom dem i et ovnfast fad med 150 g sukker og saft og reven skal fra en appelsin.

Dej:
Smuldr mel og smør og bland sukker i. Fordel det over rabarberstykkerne.

Bag ved 200 grader C. alm. ovn i 30-40 minutter.

Server kagen lun med koldt flødeskum til.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:




Energi:
KJ total 10798 (2571 kcal)
KJ pr. Pers. 2159 (514 kcal)
Vægt ialt 1106 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 976 KJ (232 kcal)
Protein 1.8 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 32.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9 (17 stemmer)

Opskriften er vist 72185 gange,
og udskrevet 2605 gange.



-  -  0000-00-00 00:00:00
Vanille is vil også være godt tilbehør

  -  0000-00-00 00:00:00
eller creme fraiche

liselotte jensen  -  2009-05-18 01:09:33
Den er skide god og smager rigtig godt med is til osse det andet SS

Jan Petersen  -  2013-06-09 08:15:04
Det kan med fordel betale sig at drysse rabarber-stykkerne med sukker og lade dem stå nogle timer inden kagen skal laves. For at neddæmpe syren.