EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Chokolade muffins, saftige og m. chokoladestykker

Antal: 6 stk.

Ret : Kager

Ingrediens : Diverse produkter

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Bageren

Fryseegnet : Fryseegnet

Indsendt : 2009-10-07


Ingredienser:
180 g.mælk
125 g.hvedemel
50 g.oliemargarine
100 g.sukker
1 æg (50 g)
1 stor tsk. bagepulver (10 g)
1 stor tsk. vanillesukker (10 g)
30 g.kakao
120 g.chokoladestykker (lys, mørk, mælk)
 
Forklaring:

Bland tøringredienserne sammen, og sigt det over i en skål. Tilsæt æg, mælk og margarine. Rør til dejen er blank og uden klumper.

Ovnen varmes op til 175 grader.

Dejen hældes i 6 store muffinsforme (evt. en muffinsbageplade). Bages i 15-20 min. Da de er meget saftige og da der er chokolade i vil der hænge "dej" fast på pinden, hvis sådan en bruges for at tjekke om kagen er bagt.

Pyntes med glasur.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.6 (38 stemmer)

Opskriften er vist 18664 gange,
og udskrevet 498 gange.

Søn på 10 år  -  2011-04-22 06:40:46
Hej Søn kunne selv blande og piske tingene sammen, med mor's hjælp - kagerne blev rigtigte gode især det krymmel glasur og de kan holde sig i flere dage + fryses uden glasur og krymmel Guf

  -  2011-09-03 08:41:47
I steden for kakaomælk forøges mælken med 20 g og 3 spiseskefuld kakao

bageren  -  2012-05-07 19:39:48
Jeg kan se at kogebogen ikke har rettet opskriften som jeg har skrevet ind. Der skal ikke kakaomælk i kagerne. Der skal tilsættes 30 g kakao plus 120 g chokoladestykker (lys, mørk eller mælkechokolade). Ellers bliver det jo en meget tynd dej.