Opskrift på Bjørns syltede rødløg Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Bjørns syltede rødløg

Antal:

Ret : Syltning

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt : 2009-08-30





Ingredienser:
500 g.rødløg
 
 Lage:
2.5 dl.rødvinseddike
2.5 dl.sukker
1 vanillestang
2 stjerneanis
 


Forklaring:

Løgene pilles. Hvis det er store rødløg skære de i kvarte, så de stadig hænger sammen ved roden. Små rødløg kan syltes hele.

Lagen koges sammen og løgene tilsættes og det hele koger 2 minutter, og hældes på glas.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9 (2 stemmer)

Opskriften er vist 8898 gange,
og udskrevet 228 gange.



Lorth  -  2012-03-28 16:57:09
det smager bare fantastisk til dampede torsk i salat og til oksekød

Tina Hansen  -  2012-08-11 16:33:12
Jeg har lavet syltede rødløg med Cucina balsamico fra Rema 1000 i stedet for rødvinseddike - stjerneanis og vanille undlod jeg også, da jeg ikke havde nogen af delene - det var meget spontant jeg skulle bruge løgene i en sandwich med oksekød, så derfor måtte jeg nøjes med det jeg havde hjemme, hehe. Det blev altså virkelig godt, og var lynhurtigt at lave!

Tina Hansen  -  2012-08-12 14:13:39
Jeg har lavet syltede rødløg med Cucina balsamico fra Rema 1000 i stedet for rødvinseddike - stjerneanis og vanille undlod jeg også, da jeg ikke havde nogen af delene - det var meget spontant jeg skulle bruge løgene i en sandwich med oksekød, så derfor måtte jeg nøjes med det jeg havde hjemme, hehe. Det blev altså virkelig godt, og var lynhurtigt at lave!