EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Fiskefarsbrød

Antal:

Ret : Hovedretter

Indsendt af : aSAUo

Indsendt : 2009-03-19


Ingredienser:
600-700 g.hakket fiskefars (fars)
1 finthakket løg (fars)
1 spsk.rasp (fars)
1 spsk.maizena (fars)
1 æg (fars)
 salt
 peber (fars)
1 dl.fløde (fars)
6 skiverbacon (eller efter smag)
4 bøftomater
4 spsk.pikantost
1 finthakket løg
1 peberfrugt i små terninger
75 g.smør
250 g.store champignon
 


Forklaring:

Rør farsen godt sammen og lad den stå i en time. Den skal være så fast, at den kan formes til et brød, der lægges i et smurt fad og dækkes med baconskiver. Steg i ovn ved 200 gr. i 30 min.
Skær lågene af tomaterne, udhul dem og fyld dem op med pikantost. Rist løg og peberfrugt i en smule smør og læg blandingen øverst i tomaterne. Læg de fyldte tomater samt rensede champignoner, der er overhældt med smeltet smør, i fadet til farsbrødet efter den halve stegetid og steg retten færdig. Server med kartofler, ris eller pasta. Brug stegeskyen som sovs.

Tips:

Man kan også bare købe færdigrørt fiskefars hos fiskehandleren. I det tilfælde er det ca. 1 kg man skal bruge. En god måde at få børn til at spise fisk.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.7 (6 stemmer)

Opskriften er vist 9633 gange,
og udskrevet 285 gange.

Ricky  -  2011-11-18 20:25:30
Min fars blev meget våd, selvom den havde stået en time .. brugte godt nok ca. 100g hakket fiskefars mere end i opskriften, da det fåes i pakker af 400g.

  -  2013-02-12 15:09:42
Jeg brugte bare nettos fiskefars og blandede lidt hakket løg i, og så bacon over.. det fungerede rigtig godt!