Fyldt peberfrugt

Fyldt peberfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rita b

Indsendt :      Red :
Fyldt peberfrugt, billede 4 Fyldt peberfrugt, billede 1 Fyldt peberfrugt, billede 2 Fyldt peberfrugt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Farseret peber:
4 store peberfrugt
500 g.flæskefars eller oksefars
1 æg
250 g.champignon(fint hakket)
1 lille løg(fint hakket)
2-3 fedhvidløg(presset)
1 bdt.persille(hakket)
3 spsk.Parmesanost
 salt
 peber
 bouillon
 
 Mos:
750 g.kartofler
50 g.smør
0.5-1 dl.mælk eller fløde
2 æg
 salt
 peber
 
 Sovs:
2 ds.hakkede tomat
1 løg
2 fedhvidløg
 frisk basilikum
1 dl.bouillon
 
 Revet ost
 
Opskrift:
Mos:
kartofler koges møre( skær dem i tern så går det hurtigere) mos dem med elpisker kom mælk el. fløde i, smør, smag til med salt og peber, lad det køle lidt før du kommer æg i( mosen kan laves dagen før)

Fars:
bland farsen med æg, løg, champignon, hvidløg, persille og parmesanost. bouillon så farsen stædig er lidt fast, smag til med salt og peber. (hvis du bruger oksefars er det en god ide at rive en rå kartoffel i da det ellers godt kan virke lidt tørt).

Sovs:
en spsk olie i en lille gryde, svits løg og hvidløg (skal IKKI brunes, bare blive gennemsigtige)hæld de hk. tomater, bouillon og basilikum i lad det små koge ca. 15-20 min.

Del peberfrugten på langs, rens den for kærner og skær stilken væk, fyld dem nu med fars

Smør et ildfastfad, læg mos i kanten af fadet(evt brug sprøjtetpose)
de fyldte peber i midten. hæld halvdelen af sovsen ved, revet ost over peberne.
i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 min.(ost og mos skal være gylden)
server resten af sovsen ved siden af.

VELBEKOMMEN.





karakterer:
Opskriften er vist 91947 gange,
og udskrevet 2172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (64 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-05 20:10:03
altså jeg var ikke dybt imponeret det virker lidt som om at der er en der havde hældt i glas vand ud over maden. der var alt for meget væske og mosen blev nærmest suppe agtigt. min kæreste elskede det dog men var enig med mig i at det er for vandet.

  -   2016-03-23 19:19:09
soltørrede tomater er også en naturlig ingridiens som smager himmelsk :)

  -   2014-11-12 11:21:18
Rigtig god opskrift og den har fået en plads i vores kogebog ,, vi puttet lidt chili i farsen og spring champignon over ;)))

  -   2014-03-27 12:44:32
en dejlig ret som smager rigtig godt .og så kan man tilberede det hele i god tid så det er så nemt at gå til ...

  -   2011-10-17 13:49:44
Smager virkelig godt

  -   2011-10-10 20:19:40
smager rigti godt...mums

  -   2009-08-08 17:15:27
lyder spændende. ang. kartoffelmos, så er det vigtigt at saltet ikke kommer i kogevandet, ellers bliver mosen klæg

  -   2007-08-20 22:32:29
glemte lige at sovsen skal smages til med salt og peber