EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Fyldt peberfrugt

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Rita b

Indsendt : 2007-08-20

Fyldt peberfrugt 4 Fyldt peberfrugt 1 Fyldt peberfrugt 2 Fyldt peberfrugt 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Farseretpeber:
4 store peberfrugt
500 g.flæskefars eller oksefars
1 æg
250 g.champignon(fint hakket)
1 lille løg(fint hakket)
2-3 fedhvidløg(presset)
1 bdt.persille(hakket)
3 spsk.parmasan ost
 salt
 peber
 boullion
 
 Mos:
750 g.kartofler
50 g.smør
0.5-1 dl.mælk eller fløde
2 æg
 salt
 peber
 
 Sovs:
2 ds.hakkede tomat
2 fedhvidløg
 frisk basilikum
1 dl.boullion
 
 Revet ost
 
Forklaring:

Mos:
kartofler koges møre( skær dem i tern så går det hurtiger) mos dem med elpisker kom mælk el. fløde i, smør, smag til med salt og peber, lad det køle lidt før du kommer æg i( mosen kan laves dagen før)

Fars:
bland farsen med æg, løg, champignon, hvdløg,persille og parmasan ost. boullion så farsen stædig er lidt fast, smag til med salt og peber. (hvis du bruger oksefars er det en god ide at rive en rå kartoffel i da det ellers godt kan virke lidt tørt).

Sovs:
en spsk olie i en lille gryde, svits løg og hvidløg (skal IKKI brunes, bare blive gennemsigtige)hæld de hk.tomater, boullion og basilikum i lad det små koge ca. 15-20 min.

Del peberfrugten på langs, rens den for kærner og skær stilken væk, fyld dem nu med fars

Smør et ildfastfad, læg mos i kanten af fadet(evt brug sprøjtetpose)
de fyldte peber i midten. hæld halvdelen af sovsen ved, revet ost over peberne.
i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 min.(ost og mos skal være gylden)
server resten af sovsen ved siden af.

VELBEKOMMEN.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.6 (58 stemmer)

Opskriften er vist 37346 gange,
og udskrevet 1470 gange.

Rita b  -  2007-08-20 22:32:29
glemte lige at sovsen skal smages til med salt og peber

Lise  -  2009-08-08 17:15:27
lyder spændende. ang. kartoffelmos, så er det vigtigt at saltet ikke kommer i kogevandet, ellers bliver mosen klæg

rednes  -  2010-12-22 11:04:54
hvor mange løg skal der bruges til sovsen?

  -  2011-10-10 20:19:40
smager rigti godt...mums

Linda  -  2011-10-17 13:49:44
Smager virkelig godt

birgit  -  2014-03-27 12:44:32
en dejlig ret som smager rigtig godt .og så kan man tilberede det hele i god tid så det er så nemt at gå til ...