EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Banan-chokolade lagkage med jordbær pynt

Antal: 10 Portioner

Ret : Kold Dessert

Ingrediens : Frugt

Indsendt af : Louise

Indsendt : 2007-07-11


Ingredienser:
5 dl.piskefløde
2-3 lagkagebunde
250 g.smelte chokolade
2-3 bananer
500 g.friske jordbær
 


Forklaring:

Pisk 1/4 l piskefløden til flødeskum. Lav et vand bad og smelt 200 g chokolade. Tilsæt i flødeskummet. kom flødeskummet på lagkage bunden. skær bananerne i tynde skiver og lig dem oven på.
pisk derefter 1/4 l piskefløde igen og kom fløde skummet oven på lagkagen.
skær jordbær ud i halve og lig oven på fløde skummet. hak fint det sidste af chokoladen og drys over.
så er der serveret!



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (29 stemmer)

Opskriften er vist 22648 gange,
og udskrevet 508 gange.

MIG  -  2007-09-03 18:22:01
hmm mums min familie elskede den!! :) man kan sagtens tilføje mer chokolade, så er den bare kraftigere i smagen. mums

Niller  -  2008-06-14 09:07:37
Flødeskummet bliver jo helt flydende... :(

Line  -  2009-03-06 22:13:13
Varm evt. fløden op og smelt chokoladen i den varme fløde. Køl det ned i en times tid, før man pisker fløden (Sarah Bernhard creme). Så smelter fløden ikke.

sandra  -  2009-10-01 21:26:39
Et godt tip, man kan bruge rutebiler i stedet for smeltet chokolade. Knus dem og blend i den piskede fløde. Det bliver ikke bedre.