EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Marinerede nakkekoteletter (Grill)

Antal: 1 Portioner

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Svinekød

Indsendt af : Renate

Indsendt : 2007-06-25


Ingredienser:
4-8 nakkekoteletter
0.5-1 dl.olivenolie
1-2 del majs eller vindruekerneolie
0.5-1 post mexikansk grilmix
1-3 fedhakkede hvidløg
2-4 spsk.god balsamikoeddike
 salt
 


Forklaring:

Tag er stor, kraftig frysepose og kom olie, eddike, hvidløg og kryderier i. Kram posen til indholdet er blandet. Kom koteletterne i og kram igen. Luk posen tæt til og lad koteletterne trække i mindst 4-5 timer. (gerne et helt døgn eller to....



Tips:

Man kan sagtens bruge marinaden til andet svinekød og kyllig. Jeg synes den er mindre egnet til okse og kalvekød.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9 (1 stemmer)

Opskriften er vist 5000 gange,
og udskrevet 74 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu