Rådyrfilet med honningbagte forårsløg

Rådyrfilet med honningbagte forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyrefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rådyrfilet med honningbagte forårsløg, billede 4 Rådyrfilet med honningbagte forårsløg, billede 1 Rådyrfilet med honningbagte forårsløg, billede 2 Rådyrfilet med honningbagte forårsløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
16 forårsløg
1 bdt.frisk timian
4 spsk.akaciehonning
6 spsk.mørk balsamico
 havsalt
 friskkværnet sort peber
 
800 g.kartofler
2 spsk.olie
 salt
 peber
 
800 g.rådyrfilet
25 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Forårsløg skylles, renses og lægges i et ildfast fad. Hakket timian, akaciehonning, balsamico, salt og peber hældes ud over forårsløgene og bages i ovnen ved 180o i 20 minutter.

Kartoflerne skylles og skæres i meget tynde skiver. Skiverne steges på panden med spray af olie, indtil de bliver gyldne. Drysses med salt og peber.

Rådyrfileterne steges 3-4 minutter på hver side på en pande med god belægning i den resterende olie fra kartoflerne og smør, vendes et par gange undervejs.





karakterer:
Opskriften er vist 79828 gange,
og udskrevet 1225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu