EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Carbonada criolla (Bagt græskar fyldt med kød og ferskner)

Antal: 6 Portioner

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Grøntsager / Grønsager

Oprindelsesland : Argentina - Argentinsk - Argentinske

Indsendt : 2006-09-06


Ingredienser:
1 stort kugleformet græskar
125 g.smør
200 g.sukker
2 spsk.Olivenolie
1000 g.skært oksekød
2.5 dl.Grofthakket løg
1.25 dl.Grofthakket grøn peber
0.5 tsk.finthakket hvidløg
1 l.bouillon
3 mellemstore tomater eller 2.5 dl. Konserverede tomater
0.5 tsk.tørret oregano
1 laurbærblad
1 tsk.salt
 sort peber
750 g.søde kartofler
750 g.hvide kartofler
1250 g.zucchini
3 majskolber
4 friske ferskner
 


Forklaring:

Skrub græskarret godt udvendigt. Skær et låg af i den ende hvor stilken sidder. Skrab kærner og de trådagtige fiber ud med en ske, både af låget og græskarret.

Pensl græskarret indvendig med blødt smør og strø med sukker ned i det. Ryst græskarret, så sukkeret sætter sig overalt. Stil græskarret i en bradepande og bag det i ovnen ved 170 grader C, til det er så mørt at der let kan stikkes i det, men ikke sådan at det ikke kan fyldes.


Skær kødet i terninger på størrelse med valnødder. Varm olien op i en stegegryde og brun kødet overalt, mens der røres i det. Læg de brunede kødstykker i en skål ved hjælp af en hulske.

Tilsæt det tiloversblevne fedtstof, løg, grøn peber og hvidløg og svits det, til det er blødt men ikke brunt. Hæld bouillonen i og bring det i kog.

Kom kødstykkerne i sammen med tomaterne, der er flåede g befriede for kærner. Tilsæt yderligere oregano, laurbærbladet, salt og peber. Læg låg på og lad det småstege i ca. 15 minutter.

Tilsæt de ituskårne søde og hvide kartofler (de søde kan udelades). Skær zucchinierne i skiver på ½ cm’s tykkelse. Kom dem i og kog det yderligere 10-15 minutter.

Del majskolberne i 2½ cm. Tykke skiver og kom dem ved foruden halverede ferskner og kog det under låg ca. 5 minutter til.

Hæld grydens indhold forsigtigt ned i græskaret og stil det i ovnen ca. 15 minutter.

Server græskaret på et rundt fad.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 2.2 (13 stemmer)

Opskriften er vist 7210 gange,
og udskrevet 220 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu