Glarmestersild

Glarmestersild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stor sild
 Vand
 
 Lage:
1.5 dl.vand
7 Peberkorn, sorte
7 Peberkorn, hvide
1 tsk.sennepsfrø
1 laurbærblad
 Et stykke gulerod
1 løg
0.75 dl.eddike
1 dl.Hermesetas Dryslet
 
Opskrift:
Rens silden og læg den i blød natten over. Skær silden i små stykker. Knus peberkornene groft. Skræl guleroden og pil løget. Vandet bringes i kog og tilsættes krydderier. Lad det koge i 15 min. Tilsæt løg og gulerod skåret i skiver og lad det koge endnu 2 min. Lad lagen køle af og tilsæt eddike og Hermesetas Dryslet. Læg sildestykkerne i en glaskrukke og hæld den kolde lage over. Silden er bedst efter 2 døgn.





karakterer:
Opskriften er vist 27614 gange,
og udskrevet 452 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-11-19 19:32:00
I stedet for Hermetas Dryslet kan også bruges flydende sødemiddel - smag dig frem.