Opskrift på Kylling i paprika flødesauce (nem) med billede Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Kylling i paprika flødesauce (nem)

Antal:
Pers.
Ret : Hovedretter

Ingrediens : Kylling - Kyllinger

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Line

Indsendt : 2006-04-25

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
5 dl. Madlavningsfløde 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7.5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika *
   


Forklaring:

Skær kyllingen i brede strimler ca 3 cm. kom dem på panden til de er hvide på alle sider (ikke gemmenstegt) kom dem i et ildfast fad.

Skær løget i små stykker og svits det på panden Kom tomatpurre på og rør kom fløden i og rør kom bullion i og kog stille op smag til med salt, peber og paprika hæld det over kyllingen

Kom det i ovnen ved ca 200 grader (ikke varmluft)i ca 30 til 45 minutter

Serveres med ris eller frisk pasta Evt et hvisløgsflütes til

Tips:

Denne ret er super let at lave hvis man får gæster




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:




Energi:
KJ total 8085 (1925 kcal)
KJ pr. Pers. 2021 (481 kcal)
Vægt ialt 2290 gram
Vægt pr. Pers. 572 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 353 KJ (84 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 3.5 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.7 (33 stemmer)

Opskriften er vist 48166 gange,
og udskrevet 1361 gange.



Louise  -  2007-01-02 16:07:10
det smager simpelthen så godt, og det er meget nemt at lave! Jeg gør det at jeg skære kylling/ kalkun i tern og kommer dem i en gryde til de er hvide, sammen med løg. og så bare følger opskriften så det blir en gryderet og serveres med kartoffelmos, det er bare muuums

Mette  -  2008-02-29 18:08:49
Super god ;D Men jeg svitser paprika sammen med løgen.. synes det giver mere smag.

GretheGrethe  -  2008-04-15 13:26:31
Rigtig god ret.. Meget nem at lave, og smager fantastisk :) Laver nu "sovsen" i en gryde i stedet :)

  -  2009-10-19 21:18:28
Ok men lidt skuffende/kedelig. Perfekt til ret hvis man har børn. kunne også være godt med ris.

Lya  -  2010-01-29 19:28:59
det er bare en supper duber opskrift.. den syntes jeg at man skal prøve, når man ikke gider at lave det store, og gerne ville have noget der smager rigtig godt.

rosa  -  2013-05-26 17:30:55
Jeg synes at den ser god ud. Men hvor meget paprika skal der i? bare sådan ca. Hvor meget har I kommet i?

  -  2013-11-27 20:14:54
@Rosa det er en smagssag, smag dig frem..