Opskrift på Luciabrød I med billede Alletiders Kogebog

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Luciabrød I

Antal:
Portion
Ret : Brød boller og kiks

Højtid: Lucia

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Michelle

Indsendt : 2006-03-31

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
  Pensling: 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.


Forklaring:

Dejen æltes eller røres sammen. Hæver ca. 30 min. Formes som små S'er Efterhæver på pladen i ca. 15 min. Bagetid: 10 - 12 min. Ved 225 grader C. alm. ovn.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:




Energi:
KJ total 12903 (3072 kcal)
KJ pr. Portion 12903 (3072 kcal)
Vægt ialt 1073 gram
Vægt pr. Portion 1073 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1202 KJ (286 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 42.1 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.2 (56 stemmer)

Opskriften er vist 31564 gange,
og udskrevet 412 gange.



sus  -  0000-00-00 00:00:00
Det er de bedste brød jeg har bagt. kan sagtens bages hele året. uden problemer.;D 10 for dem

Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
Der mangler safran.

  -  2007-12-17 07:34:12
enig... der mangler safran

....  -  2008-01-26 15:28:38
dejlige luftige og ser fine ud men smagen er godt nok kedelig :( smager helt som alm boller uden noget kardemomme eller lignede..

anonymt  -  2008-04-22 08:25:32
det er vildt godt vi har smagt det til hjemkundskab i skolen til lucia

Alma  -  2008-11-26 16:00:53
hejsa der mangler altstå safran