EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Kogning af rosenkål

Antal:
Pers.
Ret : Grundopskrifter

Indsendt : 2005-10-30

Kogning af rosenkål 4 Kogning af rosenkål 1 Kogning af rosenkål 2 Kogning af rosenkål 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Rosenkål renset vægt
    renset vægt
Forklaring:

Rosenkålene skylles, de grimme blade pilles af, skær stilken af og læg dem i kogende vand og kog ca. 10 minutter.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 1332 (317 kcal)
KJ pr. Pers. 222 (52 kcal)
Vægt ialt 600 gram
Vægt pr. Pers. 100 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 222 KJ (52 kcal)
Protein 4.5 gram
Fedt 0.5 gram
Kulhydrat 9.6 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.6 (34 stemmer)

Opskriften er vist 41658 gange,
og udskrevet 487 gange.

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Tak for det

Clara  -  0000-00-00 00:00:00
Er lillebror ikke så tossed med rosenkål? Kog kålene med 1-2 spsk hvidvinseddike. Det tager den skarpe smag, uden at ødelægge kålen.

rosenkål  -  2009-02-12 12:42:40
lige hvad jeg manglede,alm kogt rosenkål. Kunne ikke huske ,hvor lang tid. Dejligt

Morten  -  2011-09-09 15:47:36
Rosenkål - uden bitter smag Både sukker og kartoffel fjerner bitterhed. Rosenkål 1 stor kartoffel 50 Smør ½ tsk sukker Evt. krydderier (Basilikum, Hvidløj) Salt Rens rosenkålene (fjern yderblade og skær stilk af) Skræl kartoffel og skær i tern Tag en dyb pande og fyld denne, så rosenkålene vil være halvt dækkede. Kom kartoffeltern i vandet Bring vandet i kog. Tilsæt salt, sukker, smør og evt. krydderier Kom rosenkålene i Kog i 7-10 minutter efter smag.